News

Oei: de tweede kus in de Bachelorette zorgt voor jaloezie bij de andere mannen

De Bachelorette is al even bezig. In het begin van de show waren er achttien mannen die er alles aan deden om Gaby's hart te veroveren, maar nu zijn dit er nog maar acht. In de nieuwe aflevering besloot Gaby met deze mannen op date te gaan, zodat ze iedereen wat beter leert kennen. Met één van deze mannen heeft zij zelfs gezoend en dit zorgde bij andere voor wat twijfels...

Gaby Blaasser zoent nog een keer met Joey in de Bachelorette

Om alle mannen beter te leren kennen gaat ze met iedereen op date. Jethro, Kasper, Joey en Jordy zijn de geluksvogels. Zij mochten mee op een luxe boot, terwijl de rest ging sporten met Gaby. Op de boot heeft Gaby met alle vier de jongens een gesprek. Jordy is de eerste met wie zij een gesprek heeft. "Ik heb echt wel een fijn gevoel bij jou, maar ik vind het wel spannend om dat gevoel toe te laten omdat ik bang ben om weer gekwetst te worden", vertelt Gaby tegen hem. Jordy is blij met het gesprek wat hij had met Gaby, maar heeft er toch voor gekozen haar niet te zoenen. Joey daar in tegen wel. Hij is dan ook de man die met trots kan zeggen dat hij niet alleen de eerste zoen, maar ook de tweede zoen van de Bachelorette is. 

Bachelorette-mannen beginnen te twijfelen

Jordy, Jethro en Kasper weten allemaal dat Gaby en Joey gezoend hebben en dit doet iets met ze. Jordy en Jethro hebben al gesproken met Gaby, voordat Joey met haar zoende. “Hoe moet je hier nou nog achteraan?”, zegt Kasper, want hij moet na de zoen nog wel even de moed bij elkaar rapen om met de Bachelorette te praten. Hij besluit om eerlijk te zijn tegen Gaby: "Ik heb het niet gezien, maar ik voelde het wel. Het is voor mij nu heel lastig om die knop om te zetten”. Gaby begint met steeds meer mannen een betere band te krijgen, maar het lijkt erop dat Joey op het moment wel op nummer één staat. “Ik zie het zeker zitten met Joey, maar er zijn ook nog zeven andere mannen en daar sta ik ook nog steeds voor open. Al voelt dat voor hen niet altijd zo. Er is nog zoveel dat ik moet ontdekken en daar moet ik mijn tijd voor nemen", zegt de Bachelorette Gaby. 

Oei: deze Bachelorette-deelneemer loopt een blauwtje bij Gaby

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved