Lifestyle

Kissing alert: 8 verschillende manieren om te zoenen

Bijna iedereen vindt zoenen lekker. Of het nou een tongzoen, een kusje in je wang of een kus in je nek is maakt niet uit. We worden er allemaal heel blij van. Vaak zoen je met iemand waar je veel op geeft, dus dat kan familie zijn, je vrienden of je lover. Wij hebben 8 verschillende manieren om te zoenen voor je verzameld. Herken jij ze?

♥ Kus op de wang
Een kus op de wang komt heel vaak voor, dat kan bij je beste vriendin, je vriendje, je vriendinnetje of gewoon je familie zijn. Er hoeft dan ook niet meteen een relatie achter te zitten, terwijl dat bij de meeste andere zoenen vaak wel zo is. Ga niet meteen stressen, want het kan ook gewoon zijn dat je lover het moment niet romantisch genoeg vindt en dat hij of zij een kus op je wang op dat moment beter vindt. 

♥ French kiss
Natuurlijk mogen we de French kiss niet vergeten. Een perfecte tongzoen met een beetje tong, maar niet teveel! Als je de eerste keer zoent zal dit wel een beetje gek zijn, maar ze zeggen altijd dat je het beste leert door het gewoon te doen toch? Daarbij heeft iedereen een andere mening. Het kan dus zomaar zijn dat de een je heel lekker vindt zoenen en de ander totaal niet!

via GIPHY

♥ Voorhoofd kusje
Een kus op je voorhoofd kan soms heel veel betekenen. Vaak zijn het kusjes die dan een bepaalde boodschap afgeven, bijvoorbeeld dat diegene er voor je is en je altijd wilt helpen. 

♥ Kus in je nek
Veel mensen worden opgewonden als ze kusjes in hun nek krijgen. Ben jij een partijtje lekker aan het tongworstelen, maar wil je even wat variatie tussendoor? Dan zijn kusjes in de nek een perfecte oplossing. Vaak horen kusjes in de nek ook bij het voorspel. 

17 fouten die je sowieso weleens hebt gemaakt tijdens het zoenen

via GIPHY

♥ Natte zoen
Bij de natte zoen gaat het vooral op de seksuele spanning doe los komt. Waarschijnlijk snap je het meteen en hoeven we het niet uit te leggen. Het gaat er vooral om dat je super veel speeksel uitwisselt...

♥ Zoen met een kleine bite
Vind jij tongzoenen heerlijk, maar wil je iets meer spanning? Dan kan je af en toe een klein beetje bijten op je partners tong of lip. Doe dat alsjeblieft niet te hard, want niet iedereen vindt dit lekker...

via GIPHY

♥ Zoen op je lippen 
Een kus of zoen op je lippen is misschien wel een beetje basic, maar daar is niks mis mee toch? Op deze manier kan je veel afwisselen, zo zoen je de ene keer zijn of haar bovenlip en de andere keer weer de onderlip...

♥ Hand kus
Een hand kus komt vaak voor in de romantische films. Het is misschien niet heel intiem, maar stiekem wel heel schattig! "Pak maar m'n hand. Stel niet teveel vragen" 

10 verrassende weetjes over zoenen die nieuw voor je zijn

Bron: cosmogirl.nl, nsmbl.nl | Beeld: iStock, GIPHY

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved