Lifestyle

Waarom je een chaoot als bestie wil hebben

Vaak wordt het zijn van een chaoot als een negatieve karaktertrek gezien, maar jij weet natuurlijk dat dit volstrekte onzin is. Jouw bestie is namelijk mega chaotisch en dat brengt juist de meest fantastische eigenschappen met zich mee. Het leven is een stuk leuker door jouw chaotische bestie en wel hierom.

1. Jij en je bestie maken altijd de gekste dingen mee

Het is nooit saai als jij en je bestie samen zijn. Door haar chaotische persoonlijkheid komt er altijd wel iets onvoorspelbaars in haar op wat jullie in de meest bijzondere situaties brengt. Vaak zijn het momenten waardoor jullie zenuwen door jullie lijven gieren en jij je afvraagt waar jullie in hemelsnaam mee bezig zijn. Achteraf zijn dit de beste verhalen om na te vertellen.

2. In oplossingen bedenken is je bestie een ster
Wanneer jullie in rare of moeilijke situaties zitten, komt je beste altijd met oplossingen. Doordat ze chaotisch is, lukt het haar altijd om situaties van verschillende kanten te bekijken en komt hierdoor met de meest creatieve ideeën.

3. Je bestie is een natuurlijke optimist
Doordat een chaoot nooit met één ding bezig is, maar eerder met vijf (of meer), denken ze vaak niet aan de gevolgen van situaties. Wanneer je altijd bezig bent met 'wat als', denk je aan een hoop doemcenario's. Je chaotische bestie denkt nooit aan mogelijke doomscenario's. Wanneer een een keer iets niet goed gaat, heeft ze een hoop andere dingen waar ze direct haar energie weer in steekt. Zij heeft helemaal geen tijd om aan negativiteit te denken.

via GIPHY

4. Je bestie vertrouwt je met haar ogen dicht
Doordat chaotische mensen vaak van alles kwijt raken en dingen vergeten, vertrouwt je bestie jou eigenlijk meer dan zichzelf. Dat iemand je zoveel vertrouwt moet natuurlijk superfijn voelen. 

5. Spullen zoeken kan jouw bestie als geen ander
Chaotisch zijn en spullen vinden in een zin klinkt wellicht niet logisch, maar juist doordat chaotische mensen overal hun spullen laten slingeren, weten ze het toch altijd weer terug te vinden. Je bestie legt haar spullen op de meest onlogische plekken, waardoor ze altijd alles weer moet zoeken. Wanneer jij een keertje iets kwijt bent, kijkt zij op plekken waar jij nooit over na zou denken. Zul je precies op die plek je sleutels hebben verstopt.

6. Je bestie is simpelweg een genie
Je raadt het vast niet, maar Albert Einstein, Steve Jobs en Mark Zuckerberg hebben alledrie iets gemeen in hun karakter. We weten natuurlijk allemaal wat er van hun terecht is gekomen ;-).

7. Je bestie is een op-en-top levensgenieter
Dat is precies wat jouw bestie zo leuk maakt. Ze leeft van dag tot dag en zorgen zijn voor morgen. Wanneer jij niet lekker in je vel zit, komt je bestie met spontante plannen om jou binnen enkele seconden weer op te vrolijken. Van een spontane trip naar een pretpark, de hele dag mensen loeren (en wijnen) op het terras of jullie shoppen de hele stad leeg. Zij is overal voor in.

Wedden dat je ook een lach op haar gezicht tovert als je dit artikel naar haar doorstuurt?
Chaotische beste vriendinnen
Bron: fitgirls.nl, organizable.nl, beautify.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved