Fashion

5 sandaal-trends die jij dit jaar zeker niet moet overslaan

We kunnen geen genoeg krijgen van schoenen, want naast de cowboylaars, is een sandaal in de zomer ook zeker niet te vergeten. Ben jij opzoek naar een leuk sandaaltje en weet je niet welke? Wij hebben de trends voor je op een rijtje gezet. Kijk snel verder.

1. Hoge flipflops 

De flipflops zijn terug en je hebt ze nu ook met een hak eronder! Combineer ze met een leuke spijkerbroek zoals op de foto, ga voor een shortje of bijvoorbeeld een loszittend wit jurkje uit je kast. 

View post on Instagram
 

2. Chunky sandaal

Ook wel: de ‘dad’ sandaal. Deze sandaal is wel de meest comfortabele. Als het goed is, kan je er super fijn op lopen en hij staat ook nog eens leuk onder bijna elke outfit. Doe ze aan onder een lange jurk, spijkerbroek of spijkershort. 

View post on Instagram
 

 

Je hebt ze ook zonder plateau. En hoe leuk is deze kleur? 

View post on Instagram
 

3. Lace-up 

De lace-up sandaal. Deze sandaal maakt je outfit gelijk een stuk leuker. Wat al helemaal creatief is, is om de touwjes om je broek heen te wikkelen. Dat zorgt voor een extra effect. 

View post on Instagram
 

4. Platform

Deze platform sandaal is super geliefd. Op Instagram zie je veel foto’s terugkomen met deze geweldige teenslipper. Je kan het ook overal onder dragen. Handig!

View post on Instagram
 

5. Muiltje met vierkante neus

Eén van de meest gekochte schoenen de laatste tijd. Er zit ook een hak onder. Je kan het zowel casual dragen als zakelijk. Altijd handig om in huis te hebben dus :-).

View post on Instagram
 

Shop hier de tofste sandalen voor deze zomer

 

Beeld: iStock 

Must reads 👀