Celebs

Deze Love Island-chick gooit alles in de strijd voor Miss Nederland titel

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Knappe Sem van Dijk showt zijn nieuwe lover, Deze Love Island-chick gooit alles in de strijd voor Miss Nederland titel, Bachelorette Gaby Blaaser heeft een nieuwe job, dit is de bekende vrouw die is uitgeroepen voor de mooiste vrouwenstem en Dave Roelvink rijdt een mooie Lamborgina total loss...

Knappe Sem van Dijk heeft een nieuwe lover

Voor iedereen die altijd al een crush had op de 17-jarige Sem van Dijk, hebben wij slecht nieuws. Hij is namelijk van de markt... De knappe zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé  heeft een nieuwe lover. Sem deelt een foto met haar en krijgt ontzettend veel leuke reacties. We kunnen nu dus wel zeggen dat het 'Insta Official' is..;) Jada Borsato reageert met: 'Heel lief', ook Sterre Konings en Nicolette van Dam feliciteren Sem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sem Van Dijk (@semvandijk2.0) op

Deze Love Island-chick gooit alles in de strijd voor Miss Nederland titel

Sha Senior deed afgelopen jaar mee aan het tweede seizoen van Love Island en is inmiddels een echte reality-ster. Via Instagram maakte zij afgelopen week bekend dat ze in de race zit voor Miss Nederland 2020. Ze schrijft bij haar post: 'Het hoge woord is eruit! Ik ben één van de 10 finalisten die op jacht gaat naar de kroon van Miss Nederland Universe 2020.' Sha zet zich 100% in voor gelijkheid en het doorbreken van het taboe. "Het wordt nu weleens tijd. Het is 2020, kom op", zegt ze. Verder is ze ready voor de aankomende periode: "Ik heb onwijs veel zin in dit avontuur."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sharida Senior (@shasenior) op

Bachelorette Gaby Blaaser heeft een nieuwe job

Deze week zijn de opnames van de nieuwe film 'Casanova’s' begonnen. De romantische komedie zit vol met bekende Nederlanders. Jim Bakkum, Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond zijn allemaal van de partij, maar afgelopen woensdag werden er weer een paar BN’ers toegevoegd aan dit lijstje door de 2CFilm (de producent). Zo zijn Sergio IJssel, Birgit Schuurman, Leo Alkemade en niemand minder dan de enige echte Bachelorette Gaby Blaaser inmiddels ook onderdeel van de cast. Gaby Blaaser heeft na haar enorme Bachelorette-avontuur (wat nog in volle gang is) de aankomende periode dus weer een drukke planning. De Nederlandse romkom zal vanaf 8 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @casanovasfilm op

Dit is de bekende vrouw die is uitgeroepen voor de mooiste vrouwenstem

Of je nu een mannen stem, een piepstem, een schorre stem of noem het maar op stem hebt. Er zijn weinig meiden die 100% blij zijn met hun eigen stem. Toch is er één vrouw in Nederland die zich hier totaal geen zorgen over hoeft te maken. Afgelopen week kozen de 538-radio dj's, Coen Swijnenberg en Sander Lantinga een vrouw uit het blad FHM500 die de mooiste vrouwen stem heeft. Deze vrouw is niemand minder dan Chantal Janzen. Uiteraard zijn niet alle meningen hetzelfde maar voor Coen en Sander staat Chantal zeker op nummer één. Presentatrice Merel Westrik en 538-nieuwlezers Hannelore Zwitserlood stonden ook hoog op hun lijstje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Coen en Sander Show (@coenensander) op

Dave Roelvink rijdt Lamborgina total loss

De 26-jarige Dave Roelvink heeft afgelopen week een heftig auto-ongeluk gehad. Hij postte dinsdag ochtend een foto op zijn Instagram-pagina waar je een Lamborghini ziet, maar er is vrij weinig meer over van deze auto. Bij de foto schrijft hij: 'Na het wegslippen van de auto ben ik vannacht de macht over het stuur verloren. Godzijdank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen.” Gelukkig is Dave er dus goed vanaf gekomen, maar de auto die hij leende mag wel een flinke opknapbeurt hebben... Als dat al mogelijk is.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Bron: rtlboulevard.nl, metronieuws.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved