Celebs

Dit is waarom Lil' Kleine zijn vriendin Jaimie ontvolgde

Een tijdje geleden gingen er roddels dat Lil' Kleine en Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn, want ze hadden elkaar beide ontvolgd op Instagram. Achteraf blijkt dit niet te kloppen. De twee zijn nog steeds super happy met hun kleine zoontje Lío. Lil' Kleine vertelt waarom ze elkaar ontvolgde...

Lil Kleine over het ontvolgen van Jaimie Vaes

Tegenwoordig kan je iemand niet zomaar meer ontvolgen op Instagram, vooral niet als je bekend bent. Mensen gaan er dan van alles achter zoeken en maken er een heel drama van. Toch ontvolgde Lil Kleine en zijn lover Jaimie Vaes elkaar ook voor een tijdje. De twee zouden uit elkaar zijn, maar volgens Lil Kleine is dit onzin. Hij vertelt de échte reden waarom ze elkaar niet meer volgde. “Ik heb geen ruzie met Jaimie, we zijn nog steeds samen. Volgens mij heeft iedereen wel eens dat je iemand op Instagram ontvolgt, of je een fotootje verwijdert na een ruzie. Dat gebeurt gewoon, meer was het niet." Ook zegt hij lachend: “Ik vind het zo kinderachtig om uit te leggen, maar zo zit het dus. Het is wel goed om te weten dat ik in de gaten wordt gehouden.”

Wist jij al dat Lil Kleine jouw nieuwe docent kan worden?

Verjaardagsfeest van zoontje Lío

Dat de twee nog steeds one happy family vormen met baby Lío is een feit. Afgelopen week werd zoontje Lío één jaar en dat moest gevierd worden. Het eerste verjaardagsfeest van hem was er dan ook een voor in de boeken, maar uiteraard was dit wel helemaal coronaproof. Helaas kon daarom niet iedereen er bij zijn.  “Iedereen was erbij, ook mijn vader is even komen kijken. Maar hij is in deze tijd ook voor zijn ouders aan het zorgen, die zijn al best op leeftijd. Ze zitten niet in een verzorgingshuis, maar moeten wel thuis de nodige hulp krijgen. Mijn vader kwam even gedag zeggen en daar heb ik alle begrip voor.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family first

Een bericht gedeeld door 𝙹𝙰𝙸𝙼𝙸𝙴 𝙹𝙾𝙰𝙽𝙽𝙴 𝚅𝙰𝙴𝚂 (@jaimievaes) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved