News

Elke kreeg na Temptation Island een sms van deze verleidster

Nu Temptation Island alweer een paar weken voorbij is, klappen steeds meer deelnemers uit de school over de nasleep van het programma. Zo beweert verleidster Romee dat Zach een tattoo voor haar heeft gezet en vertelt Elke met welke deelnemer ze totaal geen klik had. Nu biecht Elke op dat een verleidster haar bij thuiskomst zelfs nog een sms'je heeft gestuurd.

Temptation's Elke krijgt sms'je van verleidster Eline

In een interview met Story vertelt Elke over haar deelname aan Temptation Island. Ze ging door een zware periode, maar neemt hiervoor niemand kwalijk. "Maar ik neem niemand iets kwalijk. Ook Eline niet, na de opnames excuseerde ze zich nog met een smsje", vertelt ze. "Eline vroeg oprecht hoe het met me was en bood haar excuses aan. Dat apprecieerde ik echt heel hard. Vriendinnen kun je ons niet noemen, maar we zijn helemaal oké met elkaar. Vorige week zagen we elkaar voor het eerst face to face en vertelde ze haar kant van het verhaal", voegt Elke toe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Temptation Island (@temptationisland) on

Temptation's Elke neemt Arda niets kwalijk

Daarnaast praat Elke ook niet slecht over de daden van Arda. "Ik geloof dat alles om een reden is gebeurd. Misschien moest dit gebeuren om mezelf terug te vinden. Ik heb nu geleerd dat ik mezelf nooit mag wegcijferen in een relatie of vriendschappen, ik moet voor mezelf opkomen. Het was een heel harde les, maar ik ben er sterker uitgekomen." Wel kan ze moeilijk begrijpen hoe Arda zo snel aan een nieuwe relatie kan beginnen. Zelf wordt ze niet zo snel verliefd. 

Bron: nieuwsblad.be, STORY | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved