Series & Films

Thrillseekers opgelet! Dit zijn de engste films op Netflix ooit

Terwijl het heerlijk is om weg te zwijmelen bij The Notebook en Love Actually, kan het net zo leuk zijn om juist vol adrenaline naar een film te kijken. Netflix heeft een heerlijk assortiment aan spannende films, maar van deze vijf films durf je 's nachts geen oog meer dicht te doen. Kijken op eigen risico dus.

1. 1922
In het jaar 1922 wordt Wilfred James gedwongen om samen met zijn zoon zijn vrouw te vermoorden. Bij het begraven van het lijk gebeurt er iets vreemds: ze worden aangevallen door ratten en Wilfred is ervan overtuigd dat de geest van zijn overleden vrouw de oorzaak is van de vreemde gebeurtenissen.

2. Eli
De elfjarige Eli heeft auto-immuunziekte waardoor hij in een bacterievrije omgeving moet leven. Als dit niet gebeurd krijgt hij ademhalingsproblemen en een allergische reactie op zijn huid. Zijn ouders zijn teneinde raad en schakelen de hulp in van een bijzondere dokter in een privé-ziekenhuis. Zij beweert andere patiënten met dezelfde klachten al te hebben genezen. Als de familie aankomt op locatie blijkt het ziekenhuis een oud huis te zijn. Naarmate Eli hier langer verblijft en de behandelingen van de dokter ondergaat, gebeuren er vreemde dingen in het huis. Hij komt er langzamerhand achter dat er iets niet in de haak is. 3. The Ritual
Na de dood van hun vriend, komt een groep vrienden van de universiteit weer bij elkaar om te gaan hiken door de Scandinavische bossen om de wens van hun overleden vriend in vervulling te laten gaan. Hoe verder ze de bossen inlopen, hoe meer vreemde dingen ze tegenkomen en meemaken. De groep vindt aparte runen, hoort enge geluiden en vindt dode dieren. Daarnaast komen ze langs een griezelig huisje met een totem erin omdat het begint te stormen besluiten ze hier te overnachten. Helaas was dit niet een goede keuze. 

4. In The Tall Grass
Tijdens hun tour door Kansas horen een broer en zus een jongetje om hulp roepen vanuit een veld met hoog gras. Ze proberen het jongetje te helpen, maar vinden al snel geen uitweg meer in het hoge gras. Daarnaast blijkt dat er iets heel gevaarlijks en slechts zich verborgen houdt in het veld.5. The Invitation
Wanneer Will en Eden door een ongeluk hun zoon verloren hebben, verdwijnt Eden spoorloos. Een paar jaar later keert ze plotseling terug met een nieuwe echtgenoot en is getransformeerd in een afschuwelijk persoon. Eden de band met haar ex en alle anderen weer opnieuw opbouwen. Tijdens een diner in zijn oude huis weet Will zeker  dat Eden en haar nieuwe vrienden een mysterieuze en onheilspellende plannen hebben.

Educate yourself: deze 6 films over racisme moet je gezien hebben.

Bron: moviemeter.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved