Beauty

Op deze manier fix jij binnen no-time je afgebroken nagel

Vind jij het belangrijk dat je nagels er verzorgd uitzien, maar heb jij ook altijd die struggle dat je nagels om de haverklap afbreken? Wij herkennen als geen ander hoe vervelend dit is. Gelukkig is er een hack waarmee je dit binnen no-time kan fixen. Op deze manier kan jij toch je mooie verzorgde nagels hebben..;) 

Tea Bag Fix is dé manier hoe jij je afgebroken nagel fixt

De 'Tea Bag Fix' is volgens Juanita Huber-Millet dé manier om je nagel binnen no-time te fixen. Juanita is de eigenaresse van de Townhouse Nail Salon in Londen, dus zij heeft er zeker verstand van. Het enige wat je nodig hebt is een theezakje, een beetje nagellijm, een nagelvijl en een scherpe pincet. Dan ga je in de volgende stappen te werk: Als eerste was je goed je handen en zorg je dat de afgebroken nagel helemaal schoon is. Vervolgens knip je een klein stukje uit het theezakje en zorg je hier geen kruiden meer op zitten. Smeer daarna de nagellijm op je hele nagel en plak het kleine stukje van het theezakje op de plek waar je nagel gebroken is (doe dit met de pincet). Volgens doe je daar nog een beetje lijm over en laat je dat drogen. Als laatste stap vijl je je nagel nog een beetje en doe je een mooie nagellak op voor de finishing touch.

Dingen die slecht zijn voor je nagels

Je hebt nu misschien wel een goede manier om je afgebroken nagel te fixen, maar het makkelijkst is natuurlijk als je die helemaal niet hoeft uit te voeren. Sommige dingen moet je jezelf afleren. Gebruik daarom altijd handschoenen als je met huishoudmiddelen of andere chemische producten werkt, want die zijn heel slecht voor je nagels. Het openen van pakketjes doen wij ook vaak met ons handen, maar pak vanaf nu gewoon een mesje of schaar hiervoor. And last but not least: verzorg je handen goed met handcrèmes, olie of andere producten die daar goed voor zijn.

Bron: nsmbl.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved