Beauty

Waarom vrouwen met kort haar ontzettend sexy zijn

Voor een lange tijd is gezegd dat lang haar vrouwelijk en sexy is, en des te langer je haar is, des te beter. Hell to the no. Kort haar is namelijk ook mega aantrekkelijk en heeft ook nog eens superveel voordelen. Lees hier waarom een korte look helemaal fantastisch is.

Zelfvertrouwen
De nummer één reden dat kort haar supersexy is, komt doordat het zelfvertrouwen uitstraalt. Als je een korte coupe hebt is het niet mogelijk om je te verschuilen achter lange lokken en dat straalt durf en stoerheid uit. 

Laat zien wat je hebt
Met een kort kapsel laat je aan de hele wereld je prachtige gezicht zien. Heb je een goede kaaklijn, een mooie nek of hals? Met een korte coupe trek jij de aandacht naar deze mooie lichaamsdelen die soms wegvallen onder lang haar. Wist je dat voor velen deze lichaamsdelen soms eerder worden gekozen als sexy, dan de ogen, borsten of de bips?

The out of bed look
Deze nonchalante look zien we maar al te graag bij mannen, maar wist je ook dat vrouwen met deze wilde look er woest aantrekkelijk uitzien? Met kort haar wrijf je even je vingers door de haren et voilà. Jij bent klaar voor de dag. 

via GIPHY

Je trekt de aandacht
Als je om je heen kijkt, hoeveel vrouwen hebben dan kort haar? Veel te weinig. Als je een kort kapsel hebt, val je sowieso op in de menigte. Wanneer je aandacht van die knapperd aan de andere kant van de zaal wil, sta je direct een puntje voor.

De korte coupe is populair onder vele celebs
Ook in celebrity-land zijn ze op de hoogte dat kort haar supersexy is. De volgende prachtige vrouwen doen met je mee of waren je al voor: Rihanna, Miley Cyrus, Pink, Amber Rose, Beyonce en Jennifer Lawrence. Moeten we het lijstje nog uitbreiden om je te overtuigen dat kort haar sexy is?

Pretty en praktisch
Naast het feit dat kort haar er sexy uitziet, is het gewoon superhandig. Want...
...je kunt zonder enkel probleem lipgloss dragen. Nooit meer wapperende en plakkerige haren in je gezicht.
...je hebt geen last meer van happen haar in je mond tijdens het eten. Vrouwen met haar tot over de borsten hebben vast eens haren op plekken gehad waar ze niet horen, zoals in je pasta.
...je gebruikt minder haarproducten, dus je portemonnee is er ook blij mee.
...als je een korte coupe hebt, gebruik je gewoon de haarproducten van je vriend. 
...je hebt geen verstopte douchputjes meer.
...je beleeft nooit meer ongemakkelijke momentjes tussen de lakens. Met een korte coupe heb je namelijk geen haren meer die klem zitten of dat je bedpartner spontaan begint te kuchen en een lange haar tussen de lippen vandaan trekt.
Rihanna sexy kort haar
Bron: missmillmag.com, glamour.com, beautify.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved