News

Riverdale’s Vanessa Morgan kwaad op schrijvers serie

Door de Black Lives Matter-protesten klappen ook steeds meer celebs uit de school over racisme en discriminatie op de werkvloer. Zo ook Vanessa Morgan (Toni Topaz) die kwaad is op de schrijvers van Riverdale. Ze zou als enige zwarte vrouw in de serie worden gebruikt voor diversiteit en het minst betaald krijgen.

Riverdale’s Vanessa Morgen klapt uit school op Twitter

Op Twitter vertelt Vanessa uitgebreid over haar ervaringen met betrekking op Black Lives Matter. ‘Ik ben er klaar mee hoe zwarte mensen worden neergezet in de media, dat we worden afgeschilderd als misdadigers, gevaarlijke of boze enge mensen’, deelt ze. 

View post on Twitter

Riverdale’s Vanessa Morgan verdedigt collega Robin Givens

‘Ik haat het dat zwarte vrouwen diva’s worden genoemd als ze voor zichzelf opkomen. Misschien moet de show op dezelfde manier erover schrijven zoals ze doen over de witte castleden’, tweet ze. 

View post on Twitter

 

‘Ik ben klaar met het feit dat wij als sidekick worden gebruikt voor de witte hoofdrolspelers. Of alleen maar gebruikt worden voor diversiteit, maar niet echt voor de show zelf’, vervolgt ze. Daarnaast vertelt ze ook over het verschil in loon tussen de witte acteurs en haarzelf. ‘Ik ben momenteel de enige zwarte vrouw met een terugkerende rol in de serie, maar ik krijg ook het minst betaald.’

Dit is hoe jij in actie kan komen voor Black Lives Matter. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀