Food

Kroket lovers opgelet! Er bestaat nu een heuse kroketbar in Amsterdam

Goed nieuws voor alle kroket lovers. Afgelopen maand is er een heel leuk en nieuw restaurant geopend, namelijk de STACH Kroketbar. Met deze typisch Hollandse snack kom jij de zomer heel makkelijk door en is het annuleren van je vakantie niet eens zo erg meer toch? Go try it out!

De culinaire kroketten van de STACH kroketbar

Een rundvlees of kalfskroket is natuurlijk heerlijk, maar de kroketten die ze verkopen bij de nieuwe STACH kroketbar zijn helemaal hemels. De recepten van de kroketten zijn bedacht door chef Maik Kuijpers, die nu het sterrenrestaurant Carstens Brasserie runt. Het zijn dan ook vier échte culinaire kroketten.

De vier kroket smaken zijn:
♦ Oesterzwam met zeewier en sesam
♦ Weiderund met zilverui en mosterdzaad
♦ Waddengarnaal met zeevenkel en limoen
♦ Aardappel”schil” met piccalilly en dragon zure room

Houd jij niet van een zoute kroket, maar juist meer van een zoete? Klik dan hier voor de chocolade kroket.

Adres en openingstijden STACH kroketbar

De nieuwe kroketbar is sinds 14 mei geopend en zit op de Nieuwe Spiegelstraat 56 in Amsterdam. Ze zijn van donderdag tot en met zaterdag geopend van 12:00 tot 19:00 uur. Ga langs of bestel alvast je kroket op de website

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VANDAAG OPENT DE STACH KROKETBAR @ NIEUWE SPIEGELSTRAAT AMSTERDAM 🇳🇱⁠⠀ De kroket is natuurlijk de meest favoriete snack in Nederland. En nu we de zomer vooral gaan doorbrengen in ons eigen land, hoort bij dat typische Hollandse vakantiegevoel een broodje kroket. Maar dan wel een écht lekkere, meer culinaire variant. Bij de STACH kroketbar kies je uit een kroket van weiderund, waddengarnaal, oesterzwam of “aardappelschil”, ontwikkeld door chef Maik Kuijpers met echte roux en verse streekproducten uit Texel. Eet 'm op een lekker vers broodje, met de beste sausjes of een menu met knapperige frietjes van Friethoes erbij. Kom je langs vanmiddag voor een kroket in compleet Hollandse sfeer? ⁠⠀ ⁠⠀ STACH KROKETBAR⁠⠀ Nieuwe Spiegelstraat 56⁠⠀ Open: do-zo van 12.00 tot 19.00⁠⠀ ⁠⠀ #kroketbar #nederlandsesnack #vakantieineigenland #stachweetwatlekkeris #lekkerkroketje

Een bericht gedeeld door STACH food (@stach_food) op

Heb jij altijd moeite met kiezen tussen een frikandel en een kroket? Dan hebben wij de oplossing voor je, waardoor je niet meer hoeft te kiezen. 

Bron: culy.nl, stach.nl | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved