Food

Eindelijk: We hoeven vanaf nu niet meer te kiezen tussen een kroket of frikandel

Yes, vandaag eten we patat! Hop, richting de snackbar. Maar daar begint het dilemma, welke snack kies je? Ga je voor de vertrouwde kroket of toch een frikandel? Of neem je ze allebei? Keuzestress! Maar goed nieuws, want vanaf februari is dit probleem opgelost. Want over twee weken ligt de krokodel bij de snackbar! Wij zijn heel benieuwd.

Deze geniale uitvinding is ontstaan in Brabant. Het is een combinatie van een frikandel en een kroket en is bedoeld voor iedereen die ook moeilijk de knoop kan doorhakken.

De Krokodel is een kroket gevuld met frikandelragout. Twee Branbantse heren hebben het idee bedacht en vonden een chefkok in Amsterdam die de snack wel zag zitten en het wilden ontwikkelen. Eerst werd de snack handgemaakt, maar door het succes ligt de productie nu in handen van Beckers. Dit betekent dat de snack binnenkort ook bij jou in de vitrine van de snackbar ligt. Woehoe! Wij kunnen niet wachten. Nog even geduld, want vanaf februari is het te koop!