Beauty

Met deze TikTok hack creëer jij een zomerse look

Als er iets is waaraan je de zomer kan herkennen, zijn het sproetjes. Deze geven je nét die extra frisse zomerse look, waar je in de winter alleen maar van kan dromen. Helaas is niet iedereen gezegend met een sproeterig neusje, dus is hier ook een hack voor. Deze TikTok geeft dé tip om natuurlijke sproetjes te creëren, voor die perfecte zomerse glow.

TikTok hack voor sproetjes

Om een zomerse glow te krijgen hoeven we tegenwoordig niet meer uren in de zon te liggen bakken, want er zijn genoeg make-up trucjes die we uit de kast kunnen trekken. Voor een gebruind huidje is er bronzer en voor een gezonde glow is er highlighter. Als het om hacks gaat, is TikTok een plek waar we ons uren kunnen onderdompelen in deze filmpjes. Zo ook eentje om zomerse sproetjes te tekenen. Make-up influencer Danielle Marcan laat dit zien en het is makkelijk dan je denkt.

@daniellemarcan

Swear my freckles are real

♬ Tongue - Maribou State

Maybeline Tattoo Brow voor sproetjes

In de TikTok laat Danielle zien dat ze de Maybeline Tattoo Brow gebruikt om haar tijdelijke sproetjes te creëren. Dit gebruik je, zoals de naam al zegt, officieel voor je wenkbrauwen om een soort geverfd effect te maken. Je gebruikt de gel om kleine stipjes te tekenen op de plekken waar jij graag een paar zomerse sproetjes wil hebben. Als je de sproetjes maar één dag wilt laten meegaan, laat je de gel 20 minuten intrekken. Als je de sproeten voor drie dagen lang wil laten staan, laat de gel dan twee uur zitten voordat je het verwijdert. Et voilà, zo heb je tóch een sun kissed huidje zonder het risico te lopen om er als een kreeft uit te zien. 

Bron: cosmopolitian.com, maybeline.co.uk | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved