Celebs

Famke Louise is weer aan het daten

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Famke Louise is weer aan het daten, Monica emotioneel over de band tussen haar dochter en Lars, Jim Bakkum en Gaby Blaaser hebben een verleden samen, dit is de vervanging voor de examenfeesten en zo zag Romee Strijd er tien jaar geleden uit...

Famke Louise is weer aan het daten

Het lijkt erop dat Famke Louise binnenkort geen vrijgezel meer is. De 21-jarige zangeres is dan wel single, maar ze is zeker ready to mingle. Ze hoeft in deze gekke tijd dus niet alleen te zijn en vertelt aan RTL Boulevard dat ze weer in love is. Zij en Ronnie Flex maaktne in 2019 bekend te stoppen met hun relatie en sindsdien heeft Famke niet veel los gelaten over haar liefdesleven, tót afgelopen week. Ze zegt: “Ik ben wel met iemand aan het daten, maar het is nog niet heel serieus." Helaas is dat voor nu alles wat ze met ons wil delen. Wie de gelukkige is, is dus nog niet bekend. Naast het daten is Famke nu ook veel bezig met het maken van nieuwe muziek. Dit is een deel één van haar nieuwe liedjes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op

Monica Geuze emotioneel over de band tussen haar dochter en Lars

Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn inmiddels alweer een tijdje uit elkaar. Monica heeft zelfs al een nieuwe lover ontmoet. Toch wordt ze erg emotioneel als het gaat om de band tussen haar dochtertje Zara-Lizzy en Lars. Dat is te merken in het gesprek dat ze voerde met Yolanthe voor de Grazia."Op zich gaat het wel goed; ik ben nu oké met de situatie. Dat was ik een tijdje niet. Ik merk wel dat de spanningen nog altijd hoog liggen. Lars en ik trappen soms op elkaars tenen als we alles in goede banen proberen te leiden", vertelt ze. Monica en Zara-Lizzy hebben dagelijks contact met Lars die momenteel in Zuid-Korea woont voor zijn voetbalcarrière. Ook zegt ze in het interview: "Ik vind het ook gewoon pijnlijk dat ze haar vader niet om zich heen heeft. Toen ze geboren werd, was ze echt een vaderskindje. Mijn hart kan het niet aan als ik eraan denk dat zij niet even in zijn armen kan liggen."

Jim Bakkum en Gaby Blaaser hebben een verleden samen

Gaby Blaaser is sinds woensdag te zien in de datingsshow De Bachelorette, waar ze haar droomman probeert te vinden. Toch bleek Jim Bakkum in 2003 tot 2006 haar droomman te zijn, want zij waren toen échte lovebirds. Jim deelt een oude foto uit 2005 op zijn Instagram-account. ‘Ik werd getagd in deze foto en er werd mij ineens iets heel duidelijk", schreef hij bij de foto. "Gaby, je had goud in handen destijds. Als je dat maar goed beseft" Jim gebruikt de hashtag 'stijl is niet te koop', en als je de foto ziet weten jullie waarschijnlijk wel wat hij daar mee bedoelt. Het is nou niet bepaald een outfit die je in deze tijd nog zou dragen... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum) op

Dit is de vervanging voor de examenfeesten

Een examenfeestje geven omdat je geslaagd bent, zit er dit jaar helaas niet in, maar niet getreurd! Bizzey, Partysquad, Willie Wartaal en Josylvio komen speciaal voor jullie met een oplossing. De artiesten hebben besloten om samen een feestje te bouwen 'End of Exams Party'. Uiteraard is dit een online evenement, maar dat maakt het niet minder leuk met deze top artiesten. Het online End of Exams feest zal plaats vinden op 4 juni, dus zet hem alvast in je agenda! De organisatie (Buma) hoopt je op deze manier toch nog een mooi afscheid te geven aan je middelbare school tijd. Dat is tenslotte toch een belangrijk deel in je leven. Don't forget to save the date!

Romee Strijd is veel veranderd in tien jaar

De inmiddels 24-jarige Romee Strijd wist op jonge leeftijd al een modellencarrière binnen te slepen. Ze heeft op de catwalk gelopen voor Calvin Klein, Balmain en is zelfs één van de Victoria Secret Angles. Je zal het bijna niet geloven, maar ook Romee was ooit het meisje met een rugzak en een beugel op de middelbare school... Op haar Instagram-account laat ze zien hoe ze er tien jaar geleden uitzag. Ze is van een tiener veranderd in een échte vrouw. Ze schrijft bij de foto: '14 VS 24 years old. Romee kreeg een hoop positieve reacties van haar volgers. Oordeel zelf maar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 VS 24 years old 🤗

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Bron: rtlboulevard.nl, funx.nl | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved