News

Zo kan je online danslessen volgen op het Youtube-kanaal van Dior

Nu we nog steeds in quarantaine zijn en de sportscholen op slot en grendel zitten, is onze motivatie om te bewegen ver te zoeken. Het liefste zit je gewoon met een zak chips op de bank Netflix te kijken. Om mensen toch te stimuleren te sporten, heeft Dior de perfecte oplossing bedacht. Virtuele danslessen. 

Virtuele danslessen op het Youtube-kanaal van Dior

Dior nodigt iedereen uit om de (ballet)voetjes van de vloer te doen en toch even te bewegen. Een geweldig initiatief en een uitgelezen kans om jouw danstechnieken even goed op de schroeven. Je leert verschillende balletdansen van de beste professionals zoals Sébastien Bertaud en Eleonora Abbagnato. De video's zijn Franstalig, maar als je dit niet kan verstaan is er een mogelijkheid om ondertiteling in te schakelen. 

De connectie tussen Dior en de danswereld

Dior heeft al sinds de oprichting van het merk en sterke connectie met de danswereld. Oprichter en ontwerper Christian Dior ontwierp verschillende ballet kostuums. Maria Grazia Chiuri, die op dit moment creative director is bij Dior, heeft ook de liefde voor ballet verwerkt in zijn modeshows en ontwerpen. Zo blijft deze traditie constant voortleven. 

Met deze gezonde snacks blijf je ook healhty in quarantaine. 

Bron: vogue.nl, harpersbazaar.com | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved