News

Dit is wanneer het laatste seizoen van The 100 op Netflix staat

We hebben er een tijdje op moeten wachten, maar onze favoriete serie, The 100, komt met een zevende seizoen. Dit is het einde van de serie en het belooft een spectaculaire afsluiting te worden. Het is eindelijk bekend wanneer het zevende seizoen op Netflix verschijnt en daar hoeven we gelukkig niet meer lang op te wachten.

Het zevende seizoen van The 100 staat woensdag 27 mei op Netflix

Veel nachtjes slapen is het niet meer, want woensdag 27 mei is de eerste aflevering van het allerlaatste seizoen te streamen op Netflix. Het laatste seizoen heeft meer afleveringen dan de voorgaande, namelijk zestien(!). Hierdoor eindigt The 100 met 100 afleveringen. Eindelijk kunnen we zien hoe het afloopt met Clarke Griffin en haar vrienden. De vraag is of de groep de rust vindt waar ze zo naar verlangen of dat ze nog een zware taak voor de boeg hebben. De spannende trailer geeft ons alvast een tipje van de sluier.

Er komt ook een prequel van The 100

Als je niet klaar bent om afscheid te nemen van de serie, hebben wij goed nieuws! The 100 komt namelijk met een prequel. Het is ook bekend dat één van de afleveringen uit het laatste seizoen is de pilot is voor de prequel. Dit speelt zich 100 jaar voor de huidige serie af. Yes!

Ook van deze Netflix-serie staat binnenkort het laatste seizoen online.

Bron: cosmogirl.nl, superguide.nl | Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved