News

Met deze puzzel van Heinz Ketchup ben jij absoluut heel wat dagen zoet

Tijdens deze quarantaine hebben veel mensen al heel wat puzzels gemaakt. Je moet toch wat hè, om de dagen door te komen? Je hebt veel verschillende puzzels: puzzels met weinig of juist veel stukjes, puzzels met makkelijke plaatjes of juist hele moeilijke. Als jij wel toe bent aan een uitdaging, dan hebben wij de perfecte puzzel voor jou gevonden. Want wat dacht je van deze nieuwe puzzel van Heinz Ketchup?

Een puzzel maken van een bepaalde afbeelding heb je waarschijnlijk al gedaan. Maar een puzzel van één bepaalde kleur, dat is een stuk moeilijker. Om jullie bezig te kunnen houden bedacht Heinz Ketchup een nieuwe puzzel, die alles te maken heeft met tomato ketchup. 

Puzzel van Heinz Ketchup

De puzzel is he-le-maal rood, in de kleur van ketchup, en bevat maar liefst 570 puzzelstukjes. Misschien minder stukjes dan je van een super moeilijke puzzel verwacht, maar dan moet je je dus even bedenken dat de puzzel uit één kleur bestaat. Dus, zonder vormen of afbeeldingen. Helaas zijn er niet heel veel puzzels verkrijgbaar: je zult de puzzel moeten winnen via de Instagrampagina van Heinz, door een reactie te plaatsen onder de onderstaande post. En, ga jij de uitdaging aan? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Heinz Ketchup (@heinz) op

Bron, beeld: Heinz Tomato Ketchup

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved