News

Pretpark lovers opgelet! Efteling heropent op deze datum haar deuren

Goed nieuws voor alle pretpark lovers! De Efteling heropent deze maand nog haar deuren. Uiteraard met wat wijzigingen, maar dat mag de pret niet drukken. Als het gaat volgens plan kan jij rond 20 mei weer lekker uitwaaien in de achtbaan…;) 

Pretpark Efteling gaat open op 20 mei 2020

Na een goed overleg heeft de Efteling besloten om haar deuren weer te openen. Ze hopen dat het park op 20 mei 2020 weer open is. Door het coronavirus is dit uiteraard wel met een paar aanpassingen, maar dat is voor iedereen zijn eigen veiligheid. Er zullen dan ook een maximaal aantal gasten in het park mogen, dit zal een derde deel zijn van de hoeveelheid die normaal gesproken in het park mag. De Efteling heeft gezegd dat ze dit onder controle kunnen doen en de drukte kunnen vermijden. Zo beginnen ze met het toe laten van kleine groepen en dit kan steeds meer worden, op deze manier kunnen ook de pretpark medewerkers aan deze nieuwe werkwijze wennen. Eindelijk naar een pretpark zonder dat je uren in de rij moet staan voordat je in de achtbaan mag klinkt best goed toch?

Andere pretparken die open gaan

Naast de Efteling gaan er natuurlijk ook andere parken open, zo gaat het Rotterdamse dierenpark, Diergaarde Blijdorp vanaf woensdag 20 mei weer open, maar dit park geeft voorrang aan mensen met een abonnement. Ook Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek gaat volgens de planning weer open op 15 mei (alleen voor abonnementhouders en bezoekers van het vakantiepark). Op 25 mei heropenen ook de deuren van het Wildlifepark, Walibi Holland en Wildlands Adventure Zoo weer. 

Bron: Telegraaf.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀