News

De Efteling bouwt attractie om tot escape room

Dat de Efteling een wereld vol wonderen is, weten we allemaal. Naast de tofste attracties en een magisch sprookjesbos, gaat het nu nog een stapje verder. Een attractie is namelijk compleet omgetoverd tot escape room. Durf jij de race tegen de klok aan om op tijd de escape room te voltooien? 

Escape room Escape Efteling
Ben jij ooit in de attractie Symbolica geweest? Deze is namelijk omgetoverd tot de escape room ‘Escape Efteling’. Normaal gesproken beleef je deze attractie in een karretje, maar vanaf nu strijden hier bekende YouTubers om hun familieleden te bevrijden uit de helse kamer. Dit allemaal voor een nieuwe YouTube-serie op het kanaal Efteling Junior. YouTuber Giovanni Latooy heeft de escape room al getest, want zijn familieleden zaten hier opgesloten. Hij kreeg de opdracht om hen binnen een uur te bevrijden door puzzels op te lossen en vragen te beantwoorden. Wie zal de volgende zijn? 

Trailer Escape Efteling
Op dit moment is de escape room nog niet voor bezoekers, maar laten we hopen dat hier snel verandering in komt. Bekijk hieronder de trailer van Escape Efteling om de sfeer te proeven. 

Watch on YouTube

Beeld: Getty Images | Bron: looopings.nl

Must reads 👀