News

Dit vindt Temptation’s Eline van de strijd met Amber om Arda

De sensatie op Temptation Island is nog niet voorbij, want tijdens Goede On Top doen de kandidaten opmerkelijke uitspraken. Naast de koppels, zijn ook een aantal verleidsters te gast. Zo ook Eline, die openhartig vertelt over haar strijd om Arda met verleidster Amber.

Eline en Amber proberen Arda te verleiden

Ook dit seizoen zien we hoe de verleidsters hun uiterste best doen om de mannen hun vrienden te laten vergeten. Elke’s vriend Arda maakt meteen duidelijk dat Amber en Eline de grootste verleidingen voor hem zijn. Toch duikt Arda uiteindelijk alleen met Eline het bed in en verliest hij Amber uit het oog. In Goede On Top legt Eline uit waarom juist haar verleidingstechnieken slaagden en die van Amber niet. “Zij heeft ook heel hard voor hem gestreden. Dat geef ik ook toe. Maar misschien durfde ik wel meer bij hem, misschien was dat het.” 

View post on Instagram
 

Arda was meer op zoek naar spanning

Volgens de 25-jarige verleidster kon Amber beter met Arda praten, want Eline verstond hem niet goed. “Ik liet gewoon mijn dansmoves zien, en ik denk dat Arda meer op zoek was naar spanning dan naar goede gesprekken. Blijkbaar viel Arda meer voor de sluwe stoeipoes, dan voor een lief meisje als Amber. Ik heb ook begrepen dat hij haar meer zag als een zus”, legt Eline uit. 

Zo reageert Arda op zijn gedrag in Temptation Island.

Beeld: RTL

Must reads 👀