Celebs

Fans zijn compleet in shock door Adele’s nieuwe uiterlijk

Hello it’s me! Dat zingt Adele in één van haar liedjes, maar zal ze dit ook in real life moeten gaan zeggen? De Briste zangeres Adele herken je bijna niet meer terug. Gisteren was zij jarig en postte ze een foto van haar nieuwe look. Fans schrokken erg en gaven veel reacties, zowel positieve als negatieve. 

Zangeres Adele terug op Social Media

De sinds gisteren 32-jarige Adele was vijf maanden offline op Social Media, tot dat ze gisteren weer een foto plaatste. De zangeres vierde gisteren haar verjaardag en poseerde voor een gouden cirkel met mooie rozen. Het uiterlijk van Adele is totaal veranderd, de foto die ze plaatste zorgde dan ook voor een hoop reacties. Met het verliezen van 44 kilo is dat natuurlijk ook niet heel gek, ze heeft een slanke taille gekregen en heeft mooie blonde lokken

Instagram-post van Adele

Adele bedankt al haar fans voor de lieve felicitaties. “Ik hoop dat jullie veilig en gezond blijven in deze bizarre tijd”, zegt ze. Adele wilt alle hulpverleners enorm bedanken die hun eigen leven op het spel zetten om andere te helpen, ze noemt deze mensen dan ook: ‘engelen’. Haar fans zijn erg blij om weer wat te horen van hun idool en velen zijn trots op haar nieuwe look.  “Wauw! Je bent mooi en je hebt hard gewerkt om er zo uit te zien, maar voor mij was je altijd al een prachtige vrouw”, reageren fans onder haar foto.

View post on Instagram
 

Bron: Soundflow.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀