News

Harry Potter-fans opgelet: Daniel Radcliffe gaat een hoofdstuk voorlezen uit het boek

Als je dit leest, ben jij waarschijnlijk een grote fan van Harry Potter. Wij hebben gelijk goed nieuws voor jou, want niemand minder dan de echte Daniel Radcliffe gaat een hoofdstuk voorlezen uit het boek. Yay! Blijf vooral verder lezen als jij benieuwd bent waar jij terecht kan voor deze livesessie.

Daniel Radcliffe gaat voorlezen uit het boek van Harry Potter

Ja, je leest het goed. Naast de online Harry Potter-lessen, komt er nog iets online. Harry Potter, ook wel bekend als Daniel Radcliffe gaat namelijk een hoofdstuk voorlezen uit het boek van Harry Potter! De schrijfster J.K. Rowling plaatste dit nieuws afgelopen dinsdag op Twitter. Het gaat om het eerste deel van de boekenreeks. Het boek: Harry Potter and the Philosophers Stone. Waar het geweldige idee vandaan komt? De schrijfster J.K. Rowling vond dat het tijd was om de fans van Harry Potter iets leuks aan te bieden. "Ouders, docenten en verzorgers die kinderen proberen te vermaken terwijl we in lockdown zitten, hebben misschien een beetje magie nodig."

Meerdere sterren lezen uit het boek voor

De acteur zal als eerste beginnen, want de aankomende weken leest er elke week een andere ster voor! Ook Stephen Fry, David Beckham, Claudia Kim, Noma Dumezweni, Eddie Redmayne en Noma Dumezweni komen aan bod. Zij gaan ook een hoofdstuk uit het boek voorlezen. En zij zijn waarschijnlijk niet de enige, want later worden er meer namen bekendgemaakt!

Waar kan jij het beluisteren?

Nu vraag je je natuurlijk af waar jij naar de stem van Harry Potter kan luisteren. Alle zeventien hoofdstukken worden gratis online en via Spotify gedeeld. Wil jij Harry Potter niet alleen horen maar ook live bekijken? Kijk dan op het platform van Harry Potter At Home. Op de site kan je ook nog eens terecht voor allerlei puzzels, quizzen en leesvoer. 

Ben jij op zoek naar een baantje en tegelijkertijd een grote van Harry Potter? Kijk dan hier meest fantastische bijbaan. 

Bron: Metronieuws.nl, WizardingWorld.com | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved