News

Wow! Deze Temptation Island-kandidaat is zwanger

De gossip rondom Temptation Island blijft maar doorgaan. Naast het juicy vijfde seizoen waar we elke woensdag van mogen genieten, gebeurt er daarnaast ook genoeg. Terwijl er constant roddels rondgaan over de huidige kandidaten is er nu ook een heel leuk nieuwtje. Een oud kandidaat maakt vol trots bekend dat ze zwanger is van haar eerste kindje. 

Deze Temptation-kandidaat is zwanger

De geruchtenmolen draait overuren tijdens dit seizoen van onze guilty pleasure. Zo heeft Arda een relatie met deze verleidster en zijn fans overtuigd dat dit koppel het avontuur overleefd zou hebben. Nu deelt ex-deelneemster Rowena een heel leuk nieuwtje via Instagram. Ze is zwanger van haar vriend, waar ze al een tijdje heel gelukkig mee is. “Met veel blijdschap mogen we het eindelijk zeggen. Wij verwachten ons eerste kindje. Heel dankbaar voor dit wondertje!”, schrijft de Utopia en Temptation Island VIPS-deelneemster onder haar Instagram-foto. In november is ze uitgerekend.

View post on Instagram
 

Niet meer samen met Ruud

Begin 2019 zetten Rowena en Ruud een punt achter hun relatie. Het stel ontmoet elkaar tijdens hun deelname aan Utopia. In 2018 doen ze mee aan Temptation Island VIPS en overleven dit avontuur. Het koppel was meer dan 2,5 jaar samen en zijn op een goede manier uit elkaar gegaan. “Er is geen sappig verhaal, geen drama, we zijn beide bezig met persoonlijke processen waarbij we alle tijd en energie momenteel in ons zelf willen steken.” Later dat jaar deelt Rowena opnieuw gelukkig te zijn in de liefde met haar huidige vriend en de vader het kindje.

Beeld: RTL

Must reads 👀