News

Zo confronteert Temptation Island’s Elke verleidster Eline

Het Temptation-drama continues nadat Elke hartverscheurende beelden van haar grote liefde Arda op het kampvuur ziet. Hij gaat vreemd met verleidster Eline en maakt duidelijk geen spijt te hebben van zijn actie. In aflevering twaalf krijgt Elke de mogelijkheid om Eline een vraag te stellen en dat neemt ze met beide handen aan.

Elke gaat de confrontatie aan met Eline

Als Annelien de vrouwen een keuze voorlegt om één vraag te stellen aan een verleidster, wordt dit door de rest van de dames afgewezen. Elke daarentegen ziet dit wel zitten en zegt meteen dat ze Eline graag wil spreken. Ze vraagt of de verleidster Arda als relatiemateriaal ziet en met hem verder wil na het Temptation-avontuur. “Ik wil geen relatie met Arda. Er spelen wel gevoelens, maar ik zie het eerder als vakantieliefde”, legt Eline uit. Als Elke weer terugkeert in het vrouwenresort, is ze opgelucht en blij. 

Benieuwd hoe Arda reageert op zijn gedrag in Temptation Island? Lees het hier.

View post on Instagram
 

Arda is teleurgesteld in Eline

Arda begint zelf ook door te krijgen dat Eline hem vooral heeft verleid en haar gevoelens niet meer waren dan een vakantieliefde. “Ik ben gewoon teleurgesteld in haar”, zegt Arda. “Als er niet meer inzit dan twee weken met elkaar omgaan, dan voel ik mij gewoon heel stom dat ik die keuze heb gemaakt.” Eline neemt afstand van Arda en verhuist weer terug naar de meidenkamer. “Het is over tussen mij en Arda, voor zover we samen waren. Ik vind het jammer, maar ik wist uiteindelijk al wel dat het niet meer zou worden”, laat Eline weten. 

Beeld: RTL

Must reads 👀