Yay! Je kan nu met acht mensen tegelijkertijd videobellen via WhatsApp

Lifestyle door Isabel

Gooi Skype, Zoom en Houseparty maar de deur uit, want Whatsapp komt met een nieuwe functie. Bijna iedereen heeft deze app wel, het is dan ook dé app waarmee we contact houden met onze beste vriendinnen. Je kan nu via Whatsapp met acht mensen bellen in plaats van vier. 

Whatsapp videobellen kan nu met acht mensen

Whatsapp gaat helemaal met de coronacrisis mee. Eerst kon je met maximaal vier mensen videobellen, maar nu is dat met acht. Door deze uitbreiding kan je eindelijk met je hele vriendinnengroep videobellen en hoef je je squad niet op te splitsen of moeilijk te doen met andere apps. Een feestje in je slaapkamer tijdens het videobellen met je besties: klinkt als een top idee toch? Naast je vriendinnen is het natuurlijk ook heel leuk om te videobellen met je familie. Ook is Whatsapp druk bezig met andere functies. Je kan bijvoorbeeld niet meer oneindig berichten doorsturen. Dit doen ze om nep nieuws te voorkomen.

Nieuwe update van Whatsapp

Om met acht te videobellen moet je eerst een update doen. Iedereen met een iPhone kan heel makkelijk de nieuwe update downloaden via de Appstore, maar voor de iedereen die Android gebruikt is het iets meer werk. Je kan via de website van Whatsapp de update zelf downloaden. Binnenkort zal ook de update te krijgen zijn via Playstore en zal het ook voor de Android gebruikers een makkie worden.

Bron: AD.nl | Beeld: iStock