News

Zien: Onze Jongens in Miami is vanaf volgende week beschikbaar in je huiskamer

Goed nieuws voor jou als je de film ‘Onze Jongens in Miami’ net in de bioscoop hebt gemist. De bioscoophit is namelijk vanaf volgende week ‘on demand’, en dat gewoon allemaal op jouw tv! Lees snel verder, want wij vertellen je waar je hem als eerst kan zien.

Onze Jongens in Miami eerder dan verwacht ‘on demand’

Goed nieuws als je niet kon wachten op ‘Onze Jongens in Miami’. De regisseur van de film, Johan Nijenhuis, heeft afgelopen vrijdag besloten de film on demand uit te brengen. De film trok in het begin namelijk veel bezoekers in de bioscopen en had volle zalen, totdat de coronacrisis uitbrak. ‘Onze Jongens’ werd toen net zoals alle andere films niet meer gedraaid. Maar vanaf nu niet meer getreurd, je kan namelijk vanaf volgende week de mannelijke strippers gewoon in jouw huiskamer bekijken :-).  Dutch FilmWorks liet weten: “Aangezien de mensen vanwege de coronacrisis nu toch meer thuiszitten, kunnen ze net zo goed eerder van Onze Jongens in Miami genieten.” Is dat niet even goed om te horen?

Waar kan je de film bekijken?

Het is ook de eerste Nederlandse bioscoopfilm die vanaf de bioscopen de overstap maakt naar on demand. De film is vanaf 1 mei al te zien op Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo. Onze Jongens in Miami gaat over een groep verleidelijke bouwvakkers die in Miami een nachtclub openen. De film is een vervolg op de succesfilm van Onze Jongens uit 2017. De hoofdrollen worden gespeeld door Jim Bakkum, Martijn Fischer, Juvat Westendorp en Eva van de Wijdeven. Dat wordt dus volop genieten volgende week ;-).

Heb jij de trailer nog niet gezien? Bekijk ‘m hier

Jim Bakkum Onze Jongens in Miami

Beeld: iStock, BrunoPress 

Must reads 👀