Celebs

Dave Roelvink geeft update na ziekenhuisbezoek

De hunk Dave Roelvink bracht gisteren samen met zijn moeder een bezoekje aan het ziekenhuis. Delen van zijn gezicht begonnen te hangen en dat zag er niet helemaal goed uit. Na het ziekenhuis bezoek gaf Dave zijn fans gelukkig snel een positieve update via zijn Instagram Stories…

Dave Roelvink moest naar het ziekenhuis voor hangend gezicht

Nadat al eens eerder wat delen van het gezicht van Dave Roelvink gingen hangen gebeurde dat deze week weer. Hij besloot daarom om samen met zijn moeder even langs het ziekenhuis te gaan om zichzelf te laten checken. Meteen nadat hij door een scan was geweest gaf hij zijn fans positief nieuws. Hij zegt in zijn Instagram Stories: “Mijn gezicht is inmiddels weer rechtgetrokken. Ik ben onder een scan geweest en ik voel me oké, dus geen paniek! Ik weet niet precies wat ik heb opgelopen, maar ze denken aan een beet.” Voor nu heeft Dave dus goed nieuws en staat er volgende week weer een nieuwe afspraak op de planning.

Dave allergisch voor zijn oogdruppels

Vanochtend plaatste Dave Roelvink een nieuwe video op zijn Instagram Stories. Hij vertelde: “Nogmaals bedankt voor alle lieve berichtjes. Ik denk dat ik al weet wat er aan de hand is. Gisteravond na het hele gebeuren in het ziekenhuis dacht ik: Ik doe nog eens een oogdruppeltje in voor mijn ontstoken oog.” Nadat Dave zijn oogdruppels had genomen ging een deel van zijn gezicht weer hangen. Hij denkt dat hij allergisch is voor een stofje in zijn oogdruppels, maar hij gaat dat nog even laten testen om het zeker te weten. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press

Must reads 👀