Temptation-Gianni en Melissa onthullen: 'Temptation is nep'

News door Linda

Onweerstaanbare verleidingen, intense ruzies en emotionele kampvuren. Elke week staan wij te trappelen om de nieuwe sensatie op Temptation Island te volgen. Dat het er soms heftig aan toe gaat, hebben we de afgelopen afleveringen wel gemerkt. Na andere ex-deelnemers, halen nu ook Gianni en Melissa uit naar het programma. Temptation Island zou helemaal niet echt zijn. Say what

Tempation Island is nep

‘’Aan dat programma is niks echt. Helemaal niks’’, verklapt Gianni aan Nick Eshuis terwijl ze voor een YouTube-video naar de McDonalds rijden. De beelden worden volgens het koppel zwaar gemanipuleerd. Zo zijn de reacties tijdens het kampvuur op televisie drie keer erger. ‘Mijn reactie op televisie klopt daar niet, want ik heb iets heel anders gezien op dat moment. Ik kreeg echt stomme dingen te zien. Op zo’n echt kampvuur krijg je drie verschillende kopjes met vijftien filmpjes. Waar jij het ergst op reageert, dat gebruiken ze…”. Naast de kampvuur-beelden, zijn ook de dates nep. De deelnemers worden gekoppeld aan een verleid(st)er en mogen de dates zelf niet uitkiezen. 

Gianni en Melissa eerder naar huis gestuurd

Helaas was het Temptation-avontuur voor Gianni en Melissa maar van korte duur. Het koppel moest het eiland eerder verlaten omdat ze stiekem mobieltjes hadden meegesmokkeld. Terwijl Melissa achteraf heeft toegegeven dat ze wel contact had opgezocht, beweert Gianni dat hij zijn telefoon alleen maar gebruikte om een spelletje te spelen en muziek te luisteren.

Bekijk de video hier: 

Bron: Funx.nl, shownieuws.nl | Beeld: RTL