News

Zo reageert verleidster Romee op haar avontuurtje met Zach

Onze mond valt open als wij Simone's vriend Zach al na twee dagen de mist in zien gaan. Het koppel kwam in de plaats van Gianni en Melissa en maakt meteen indruk. Zach flirt volop met verleidster Romee en het lukt haar uiteindelijk om in zijn slaapkamer wel heel gezellig te knuffelen. Romee reageert op haar geslaagde verleidingstruc...

Het avontuurtje van Romee en Zach

Aan de Belgische krant 'Het Laatste Nieuws' vertelt verleidster Romee dat ze wist wat ze moest doen om hem te laten breken. "Een vaste relatie? Dat is echt z’n ding niet", beweert de verleidster. Na een wild feestje liep ze mee naar zijn kamer en weet zonder moeite binnen te treden. Al snel liggen de twee op bed en Zach kan zijn handen niet thuishouden. De volgende ochtend beweert hij geen idee meer te hebben wat hij uitgespookt heeft, maar besluit toch zijn kampvuurjoker in te zetten. Hierdoor krijgt zijn vriendin Simone deze beelden niet te zien, maar hierdoor ontstaat juist meer wantrouwen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Temptation Island (@temptationisland) on

De reden dat Romee meedoet

De 21-jarige verleidster vertelt dat ze meedeed aan Temptation Island, voor een gratis vakantie. "Ik zag het wel zitten om drie weken lang door te brengen in een prachtige villa in Thailand. Ik reis heel graag, en wilde dat land heel graag eens ontdekken. En daarnaast leek het mij ook gewoon een mooi avontuur. Toen ik dus bericht kreeg dat ik mee mocht als verleidster, was ik dolblij."

Benieuwd van Zach's vriendin Simone van haar deelname vond? Lees het hier.

Bron: rtlboulevard.nl, hln.be | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved