Series & Films

Bingewatchers opgelet! Deze Netflix-series hebben mega veel seizoenen

Ben jij een professionele bingewachter en heb je series altijd binnen een paar dagen uit? Dan zijn deze series per-fect voor jou. Ze hebben namelijk mega veel seizoenen, zodat je ze niet binnen een week uitgespeeld hebt. Pak de chips en cola er maar bij, want met deze geweldige series ben je wel een poosje zoet.

1. Grace and Frankie (6 seizoenen)

Grace en Frankie kennen elkaar al jaren. Hun echtgenoten runnen samen een advocatenkantoor, maar de dames kunnen eigenlijk niet zo goed met elkaar overweg. Als ze aan een diner zitten moet de mannen wat opbiechten. Ze blijken homo te zijn en hebben al jaren in het geheim een relatie met elkaar. Ze willen scheiden van hun vrouwen om samen verder te gaan. Grace en Frankie weten niet wat hun overkomt en hun wereld staat, na die mededeling, op zijn kop. Om rust te vinden willen beide dames hun intrek nemen in een strandhuis, waarvan zij allebei denken dat het hun eigendom is. Daar start hun nieuwe leven als alleenstaande vrouw.

2. Orange Is The New Black (7 seizoenen)

New Yorker Piper Chapman moet naar een vrouwengevangenis, omdat ze jaren geleden betrapt werd met een koffer vol met drugsgeld afkomstig van haar vriendin Alex Vause. Zij is een internationale drugshandelaar en de voormalige geliefde van Piper. Ze moet haar vijftien maanden gevangenisstraf zien door te komen. Hier ontmoet ze haar mede-gevangen, die allemaal met verschillende redenen hier zijn beland. Piper probeert haar plek te vinden in deze nieuwe wereld en dit gaat niet zonder slag of stoot.

3. How I Met Your Mother (9 seizoenen)

A love story in reverse. Het verhaal wordt verteld door Ted Moseby in de toekomst, die in het jaar 2030 aan zijn kinderen vertelt hoe hij hun moeder heeft ontmoet. Het verhaal begint in 2005 en volgt Ted's zoektocht naar de liefde van zijn leven en de levens van zijn beste vrienden Marshall, Lily, Barney en Robin. 4. The Blacklist (6 seizoenen)

Raymond "Red" Reddington is een van de meest gezochte criminelen ter wereld. Op een dag geeft hij zich vrijwillig aan op het hoofdkantoor van de FBI. Hij zegt dat hij de politie wil helpen om alle gevaarlijke terroristen en misdadigers, die door de FBI en CIA niet gevonden kunnen worden, te stoppen. Hij heeft in die 20 jaar een lijst samengesteld van criminelen die veel gevaarlijker zijn dan iedereen ook maar denkt. Zijn voorwaarde is dat hij alleen wil spreken met Elizabeth Keen, een jonge onervaren FBI-agente.

5. The Big Bang Theory (12 seizoenen)

We volgen de levens van vier vrienden Leonard, Sheldon, Howard  en Rajesh. Zij werken allemaal bij Caltech. Alle vier echte nerds die gek zijn op wiskunde en natuurkunde. Ze spreken verschillende talen en hebben allemaal een hoog IQ. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes, lezen ze comics en kijken ze graag naar sciencefictionfilms en/of -series. Door hun ongemakkelijkheid en nerdy interesses, creëren ze vaak hilarische situaties.

6. Gilmore Girls (7 seizoenen)

Lorelai Gilmore's leven was al helemaal voor haar uitgestippeld, maar ze is eigenwijs en moet helemaal niets hebben van de wereld waar haar rijke ouders in leven. Op haar zestiende raakt ze zwanger van haar vriendje Christopher Hayden, die dezelfde instelling heeft als Lorelai. Terwijl hun ouders onderhandelen over een huwelijk, kijken Christopher en Lorelai het aan. Lorelai krijgt een dochter, die ze naar zichzelf vernoemt. Omdat Lorelai niet wil dat het kind de ambities van Christopher tegenhoudt, besluit ze haar dochter alleen op te voeden.

Alles op Netflix al uitgekeken? Dit zijn de leukste series op Videoland.

Bron: mijnfilm.nl, warnerbros.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved