Celebs

Temptation-Jietse is weer vrijgezel

In het vorige seizoen van Temptation Island waren het vooral de verleiders die zorgden voor het nodige vermaak op je beeldscherm. Tijdens het programma zat verleider Jietse achter Milou aan, maar zij bleef haar vriendje Heiki trouw. Na het programma werd de knappe verleider toch nog verliefd en kreeg hij een relatie met de Belgische Jelke. Na een halfjaar is die relatie alweer voorbij en is de Jietse weer on the market. 

Temptation verleider Jietse Strubbe is weer vrijgezel

Jietse vertelt in gesprek met het Belgische blad Het Laatste Nieuws dat hij niet meer verliefd is op Jelke. De verleider wil daarin eerlijk zijn naar zichzelf, maar ook naar zijn inmiddels ex-liefje. 'Ik heb besloten om er een punt achter te zetten. Voor alle duidelijkheid: er is geen derde in het spel. Ik voelde me gewoon niet meer goed in onze relatie."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door This Is My Story (@jietsestrubbe) op

Jietse Strubbe en Joshua Feytons beginnen managementbureau

Vervelen hoeft Jietse zich in ieder geval niet, want in het interview laat hij weten dat hij zich in deze rustige tijden vanwege het coronavirus richt op gamen en sporten. Ook is Jietse druk met werken, want hij heeft samen met andere ex-verleider Joshua Feytons een eigen managementbureau voor influencers: Next Chaper. Nadat ze zich in Temptation Island dus op de vrouwelijke koppelhelften stortten, wagen verleiders Jietse en Joshua zich nu aan een zakencarrière. Wij wensen ze in ieder geval super veel succes.

Bron: HLN.be | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved