LINDA.meiden's Yara Michels stopt als hoofdredactrice

Celebs door Arwen

Yara Michels ken je waarschijnlijk wel van haar vlogs, Instagram-posts of andere bezigheden als influencer. Ook was ze hoofdredacteur van het blad LINDA.meiden, maar daar stopt Yara nu mee. En dat is niet zonder reden. 

Stoppen bij LINDA.meiden

Onder de foto's die ze dinsdag op Instagram deelde, vertelt de 30-jarige Yara dat ze vanaf mei afstand gaat doen van haar functie. Dit doet ze omdat ze o.a. een sabbatical wil nemen, die ze in eerste instantie in Californië zou doorbrengen. Helaas is dit niet mogelijk vanwege het coronavirus. 'Dit jaar ervaar ik als een crossroad, waarin ik een aantal dingen écht voor mezelf wil uitzoeken en doen. Met aandacht voor de relaties om me heen, mijn persoonlijke ontwikkeling, en wellicht iets meer balans overall,' schrijft ze onder haar Instagram-foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Dankbaar voor LINDA.-familie

Daarnaast bedankt ze haar collega's uitgebreid. 'Waar ik dankbaar voor ben, is het vertrouwen van iedereen binnen de LINDA.-familie en de getalenteerde fotografen, schrijvers, stylisten, visagisten en creatievelingen waar we al dat moois mee maken' meldt Yara. Daarnaast noemt ze ook nog een aantal hoogtepunten van de 2,5 jaar dat zij deze functie had, waaronder de spraakmakende cover met Famke Louise en de eerste foto's van Monica Geuze en dochtertje Zara-Lizzy. 'We did good. Het was fantastisch. En op naar nieuwe avonturen' sluit Yara haar bericht af. 

Beeld: BrunoPress