Films & Series

De eerste EOTB-ex zorgt direct voor drama in de villa

Het zesde seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is afgelopen zondag van start gegaan. De kandidaten stelden zichzelf weer op een bijzondere manier voor en de eerste ex kwam ook al uit de zee wandelen. Dit zorgt meteen voor een hoop drama en dat bleef bij ons natuurlijk niet onopgemerkt.

Ex On The Beach: Double Dutch

We hebben lang moeten wachten, maar eindelijk kunnen we weer genieten van de drama en gekke uitspraken van de kandidaten, zoals we gewend zijn. Kijkers gingen massaal los over de eerste aflevering, want deze was alles behalve ‘rustig’. De 26-jarige Levi kwam als eerste het strand op wandelen en in zijn voorstelfragment deed hij een opvallende uitspraak. De Belgische Dante kon het ook niet laten om over de lengte van zijn geslachtsdeel te praten.

View post on Twitter

De vrouwen deden ook weer bijzondere uitspraken. De 22-jarige ‘petite’ Lynn maakte tongen los, omdat zij ‘een hekel heeft aan vrouwen’ en haar liefde deelt voor kipnuggets. ‘Miss Lumière’ Olivia wordt de nieuwe Alisa Megastar genoemd omdat zij haar entree maakte met een kroontje op. 

View post on Twitter

View post on Twitter

De eerste ex zorgt voor drama

Na de eerste 24 uur, is de gezelligheid voorbij. De Tablet Of Terror gaat af en Lynn, Julie en Levi worden op het strand verwacht. Vervolgens stapt de Brabantse Evan uit de zee en dit blijkt de ex van Julie te zijn. Als hij eenmaal dichterbij komt, ziet Lynn dat hij haar ook bekend voorkomt en ook zij blijken scharrels van elkaar te zijn. Evan maakt duidelijk dat hij hier is omdat hij denkt nog een kans te maken bij Julie, die het al heel gezellig heeft gehad met Levi en duidelijk maakt dat ze geen interesse meer heeft in Evan. Dit zorgt voor een ongemakkelijke sfeer. Oops! Levi en Evan raken in een verhitte discussie, maar de Tablet Of Terror onderbreekt dit en stuurt Evan op date. Met wie dat zal zijn, zien we volgende week zondag om 21:30 op MTV. 

Beeld: MTV

Must reads 👀