Lifestyle

8 redenen waarom een photobooth een must is op jouw feestje

Sta je op dat ene toffe evenement of op het huwelijksfeest van je ouders, wil je tóch even snel een foto schieten. Genieten in het moment is belangrijk, maar je wil natuurlijk wel vastleggen hoe erg je het op dat moment naar je zin hebt. Leg die telefoon maar weg, want dit is waarom je een photobooth nodig hebt op ieder feest.

1. Het zorgt voor hilarische momenten met je vriendinnen
Let's be honest, tegen de tijd dat jij en je besties je voor het apparaat gepositioneerd hebben, ben je toch al minstens vijf keer in lachen uitgebarsten? Ook wanneer jullie discussiëren wie er nu vooraan moet staan op de foto of bij welke persoon die gekke snor op een stokje het beste staat, is een lachkick inbegrepen. Gelukkig is lachen ook nog eens hartstikke gezond, dus dat is een win-winsituatie, right

2. Je krijgt andere foto's dan wanneer je ze met je telefoon schiet
Waarschijnlijk ben jij er wel aan gewend om op een evenement of een ander feest regelmatig je telefoon tevoorschijn te halen. Selfie stand aan, je vriendinnen naast je en schieten maar. Hartstikke leuk natuurlijk, maar meestal leveren dit wel soortgelijke kiekjes op. Of course, je kan de ene keer een gekke bek trekken en de andere keer juist overdreven blij kijken, maar vaak belanden dit soort selfies op de stapel bij de rest. Je hebt er immers al zoveel. Sta je met je besties voor een photobooth, dan krijg je gegarandeerd hele andere foto's dan die je normaal gesproken hebt. 

3. Het is een echte ijsbreker
Heb jij als ultieme partyplanner je helemaal in het zweet gewerkt voor het vijftigjarige huwelijksfeest van je ouders, staat iedereen er maar een beetje stijfjes bij. No worries, want als er een photobooth in de zaal is komen zelfs je rustige nichtje en je stijve oma van tachtig in beweging. Promised! Voorzie ze van een paar gekke accessoires, zoals een glitterhoed of een toffe zonnebril en je zal zien dat zelfs de meest saaie gast op het feest er een stuk vrolijker wordt. 4. Je maakt je feest uniek
Hoewel de photobooth steeds vaker op evenementen en feesten verschijnt, is het toch nog steeds hartstikke origineel als jij een speciale booth hebt staan waar de gasten los kunnen gaan met allerlei gekke attributen. Je gekke oud-oom of je nichtjes zullen het allemaal een stuk langer herinneren, doordat ze met een fijne herinnering naar huis gaan.

5. In een photobooth kan je ook een boomerang schieten
Sta je met je vriendinnen op een evenement, dan is een foto van jullie samen super leuk. Hoe tof is het om dan juist even out of the box te denken en er een boomerang van te maken? Heb je gelijk weer eventjes wat te doen om je te vermaken en je foto's worden er een stuk origineler van.

6. Je staat nooit meer slecht op een foto
Hoe vaak heb jij de smoes gebruikt dat jij absolúút niet goed op foto's staat? 'Ik ben echt zó niet fotogeniek!' Geef maar toe, vast vaak genoeg ;-) Gelukkig hoef je je hier geen zorgen meer om te maken, want iedereen kan leuk op een foto staan, vooral in een photobooth. Doordat poseren in zo'n fotohokje alleen al op je lachspieren werkt, sta je al een stuk natuurlijker op de foto dan wanneer je gemaakt poseert. Mocht je nou écht gek op de foto staan maakt dat ook niet uit, je hebt er alleen maar extra lol van ;-)7. Een photobooth pas je super makkelijk aan op de stijl van jouw feestje
Organiseer jij een leuk event, dan wil je natuurlijk wel dat het thema lekker ligt in de groep en dus ook in de photobooth. Een leuk thema bedenken, dáár hoef je vast niet over te piekeren, creatief zijn is aan jou wel gewaagd. Stylish wordt het ook echt als je het thema van je feestje overal in terug ziet, dus ook in de photobooth. Fun fact: als je er een bij Nomads Photo Booth boekt, passen ze de achtergrond van je foto's niet alleen aan op de stijl van je feest, maar ook krijg je er gepersonaliseerde lichtjes bij. Er staat zelfs een hostess in thema om te assisteren bij de booth. Over details gesproken!

8. Je kunt gelijk iets leuks doen met de foto's
Natuurlijk is het handig om met je telefoon even snel een foto te schieten wanneer je op een feest bent, maar hoe groot is de kans nu dat je daar ook daadwerkelijk iets mee doet? Behalve dan dat je hem misschien op Instagram post, doe je waarschijnlijk nooit meer iets met het kiekje. Maak je daarentegen samen met je besties een leuk shot in een photobooth, dan kun je de foto meestal direct meenemen. Of je kan hem direct heel snel laten printen, vaak ook nog met een gek kadertje eromheen. Hang ze bijvoorbeeld aan een koortje of wasknijpertje in je slaapkamer en je hebt gelijk memories om bij stil te staan. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved