Health

Sporten in quarantaine: 4x je favoriete sportscholen met digitale workouts

Op dit moment zit je waarschijnlijk thuis op de bank. De scholen zijn sinds een week dicht, feestjes zijn afgelast en sportscholen mochten ook niet langer openblijven vanwege het coronavirus. Geen excuus om niet fit te blijven, want veel sportscholen komen met digitale workouts en live workouts. Let's go!

Digitale workouts en live workouts

Of je nou een echte fitgirl bent of niet, wij betrappen ons erop dat we regelmatig naar de koelkast lopen voor een snack... Daarnaast gaan we weinig de deur uit en zitten we veel op de bank. Juist in deze tijd is het belangrijk om fit te blijven en daarom introduceren verschillende sportscholen nu digitale workouts en zelfs live workouts.

1. Saints & Stars - HIIT

Je hebt de naam Saints & Stars vast weleens voorbij zien komen. Veel BN'ers sporten bij deze 'next level gym' en ook Girlscene's Roos is groot fan en sport hier regelmatig. Woon je niet in Amsterdam en baalde je dat deze gym niet bij jou om de hoek zit? Goed nieuws, want nu kun je toch een workout van Saints & Stars volgen, vanuit je woonkamer.

Dagelijks om 19:00 uur staat er een nieuwe workout voor je klaar.

maandag en vrijdag: lowerbody
dinsdag en donderdag: upperbody
woensdag, zaterdag en zondag: fullbody

2. PLTS - Pilates

'Burn, sweat, sculpt, love' staan in de lessen van PLTS centraal. Als je weleens bij deze pilatesstudio bent geweest, dan weet je dat dit normaal niet zomaar pilates is, maar dat je de oefeningen uitvoert met behulp van een 'reformer'. Helaas hebben we niet allemaal een reformer in onze woonkamer staan en laten de instructeurs van PLTS zien hoe je ook zonder reformer aan een pittige workout kunt deelnemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door P L T S (@plts_studios) op

3. Equal - Yoga

Is yoga meer jouw ding? Rol je mat maar uit en maak je klaar voor een van de lessen van yogastudio Equal. Hoewel de studio normaal gesproken 'hot yoga' aanbiedt, weten wij zeker dat je na het volgen van deze lessen het ook warm genoeg hebt en volledig zen de dag begint of afsluit.

4. Classpass

Heb je een ClassPass-abonnenment? Dan is je abonnement op dit moment gepauzeerd. Je kunt natuurlijk geen nieuwe lessen boeken, maar... Je kunt via je account wel digitale lessen volgen! van HIIT tot yoga, er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen.

Ken je nog meer sportscholen die live workouts of digitale lessen aanbieden? Let us know!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook