Celebs

Fans zijn woest op Lil' Kleine en Jaimie Vaes

Als je Lil' Kleine of zijn vriendin Jaimie Vaes volgt op Instagram, dan weet je dat ze op dit moment vertoeven in het zonnige Dubai. Ze genieten optimaal van hun welverdiende vakantie samen met hun zoontje Lío Zion en delen maar wat graag beelden met hun volgers. Dit valt alleen niet bij iedereen in goede aarde en dit is de reden.

Op vakantie in Dubai

Terwijl iedereen hier zoveel mogelijk binnen moet blijven vanwege het coronavirus, genieten Lil' Kleine en Jaimie Vaes van hun welverdiende vakantie. De beelden van de vakantie schoten dan bij veel mensen ook in het verkeerde keelgat... Zeker nadat ze onderstaande foto hadden geplaatst. Het regende kritiek en Jaimie was er klaar mee.

jaimie lil kleine dubai

De reactie van Jaimie

De 30-jarige plaatste een Instagram-story waarin het eerst opneemt voor zichzelf en Jorik (Lil' Kleine's echte naam): “Mijn partner heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt en na een lange tijd konden we eindelijk met ons gezinnetje weg om te genieten van een weekje rust. Op het nippertje, want een dag later en wij waren niet meer onze vakantiebestemming ingekomen.

Daarna wil ze haar volgers nog even vertellen dat ze klaar is met alle ongevraagde meningen van anderen. ''Wat een oordelen en ongevraagde meningen krijgen wij toch weer over ons heen. Inderdaad, mijn gezin en ik zijn op vakantie, die allang gepland stond voordat iemand überhaupt van het Covid-19 virus had gehoord.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved