Lifestyle

Op deze datum krijg je als 25-jarige een gratis bak popcorn bij Pathé

Wie houdt er nou niet van om lekker onderuitgezakt in een bioscoopstoel te zitten en te genieten van een film. Wij in ieder geval wel. Daarnaast is het ook altijd smikkelen met een bak popcorn en een beker cola binnen handbereik. Pathé heeft voor de 25-jarigen onder ons daarom een geweldige actie. Gratis popcorn. 

Pathé bestaat 25 jaar

Op 25 maart is het precies 25 jaar geleden dat bioscoopketen Pathé zijn deuren opende in ons kikkerlandje. Deze ‘verjaardag’ moet natuurlijk gevierd worden. Daarom geven alle Pathé bioscopen in Nederland elke persoon die dit jaar 25 jaar is geworden of nog moet worden, een gratis bak medium popcorn.Yummy! Dit moet natuurlijk wel aantoonbaar zijn dus neem je ID-kaart mee. 

Naast dit heerlijke excuus om een filmpje te pakken zijn deze aankomende films zeker de moeite waard om te checken. 

Watch on YouTube

Favoriete films worden opnieuw gedraaid

Alsof dit nog niet leuk genoeg is, heeft Pathé nog meer verassingen in petto. Er werd online aan bezoekers gevraagd naar hun favoriete films van de afgelopen 25 jaar (die het beste bezocht waren). Op de eerste en tweede plek stonden ‘Avengers: Endgame’ en ‘Advengers Infinity War’. Op de derde t/m de vijfde plek stonden alle ‘The Hobbit’-films. In de week van 16 tot en met 20 maart zijn deze films daarom terug te zien in alle Pathé theaters in Nederland. Let’s go!

Bron: tilburg.com | Beeld: iStock