Beauty

Tips om (zonder make-up) meer wakker te lijken in de ochtend

Vind jij het ook altijd zo lastig om jezelf uit bed te slepen 's ochtends? En als je dat eenmaal hebt gedaan, je onmogelijk jouw wallen kan verbergen? Of dat je twintig tandenstokers tussen je ogen moet zetten zodat ze niet dichtvallen? Wij vinden wakker worden ook erg moeilijk. Benieuwd hoe jij er opgewekt(er) en stralend(er) bij loopt in de ochtend? Lees dan snel verder. 

Nog tips nodig om nooit meer wakker te liggen? Bekijk dit artikel.

Tip 1: Doe een snelle workout
Door te bewegen gaat je bloed sneller stromen. Hierdoor krijg je meteen wat kleur in gezicht en is de vampieren-look meteen verdwenen.Yes! Ook voel je je een stuk energieker. Ga bijvoorbeeld los op je favoriete muziek of doe een paar sit-ups. Alle kleine beetjes helpen ;).

Tip 2: Draag kleurrijke kleding
Geen zin om zoveel te bewegen als je net wakker bent? Om toch meer awake lijken is het belangrijk om geen donkere of huiskleurige kleding te dragen. Hierdoor lijk je sneller grauw of faal, en dat is wat je juist wil voorkomen. Draag daarom felle kleuren zoals groen, rood, blauw en roze. Tip 3: Koude wattenschijfjes
Als je 's ochtends last hebt van dikke of opgezwollen ogen, is het belangrijk om deze te koelen. Doe twee wattenschijfjes onder de koude kraan en leg deze vijf minuten op je ogen. Hierdoor verdwijnen de zwellingen en kijk je veel opgewekter uit je ogen.

Tip 4: Planten op je kamer
Er zijn bepaalde planten die zorgen voor het zuiveren van lucht én onmogelijk sterven. Hierdoor slaap je beter en word je uitgeruster wakker. Lees er alles over in dit artikel. 

Tip 5: Koud water
Om helemaal wakker te worden kan het enorm helpen om koud water in je gezicht te gooien of zelfs een koude douche te nemen. Dit is niet waar je op zit te wachten als je net uit je warme bed komt maar toch een goed hulpmiddel. Ouch!

Tip 6: Drink water
Drink een glas water meteen nadat je wakker bent geworden. Dit zorgt ervoor dat je hersens en organen gehydrateerd worden. Hierdoor krijg je ook meer kleur en is de dofheid meteen verdwenen. Simple but effective.

Tip 7: Poets je tanden
Naast een stralende glimlach en een frisse smaak zorgt de geur van pepermunt er ook voor dat je hersens alerter worden. Je ziet er meteen een stuk opgewekter en wakker uit, en zo voel je je ook. Een win-winsituatie dus. 

Bron: theglitterguide.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook