Beauty

Dit zijn de drie make-up artikelen waar elk meisje mee start

Ooit breekt er een tijd aan dat je denkt: 'Ik ben dit blote billen gezicht helemaal zat'. Je vindt jezelf in de winter heel bleek en wilt wat kleur op je wangen, ook wil je dat je ogen wat sprekender worden. Het is natuurlijk logisch dat je ooit aan make-up wil beginnen. Al gebruikt lang niet iedereen make-up. Je wordt tenslotte ook steeds ouder en wilt van een leuke meid naar een mooie vrouw gaan. Met deze drie make-up producten start je.

Mascara

Je kan duizend verschillende mascara’s kopen in de winkel! Er is zoveel keus dat je eigenlijk niet weet welke goed genoeg is. Dit is voor iedereen anders. Sommige mensen gebruiken mascara’s van € 50 en sommige willen niet anders dan een mascara van € 3,50. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van uittesten. Daarom hier een lijstje met verschillende mascara’s.

 

Poeder

Een poedertje is goed voor verschillende dingen. Het kan je een tint bruiner maken, maar als je een rood gezicht heb kan je dit ook verminderen met een poeder. Hiernaast kijkt iedereen weleens in de spiegel en denkt dan vervolgens: ‘OH HELP! Glim ik echt zo erg?’ Ook hiervoor kan je een poeder gebruiken om je huid wat matter te maken. Ook hier hebben wij een lijstje van gemaakt.

 

Lipgloss of lipstick

Wil je een kleur op je lippen, of wil je alleen een glans. Ga je voor een lipgloss of lipstick? Kiezen is erg moeilijk, er zijn hier talloze soorten van. Denk vooral eerst na of je een kleur of glans wil of natuurlijk allebei? Je hebt namelijk ook genoeg soorten lipgloss met een kleur. Om je alvast een idee te geven hebben wij van deze twee lipprodruten een lijstje gemaakt.

 

Lees ook: Dit zijn de perfecte lipsticks voor meiden met een lichte huid

Bron: gettyimages.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook