Travel

Dit zijn de meest bijzondere hotels binnen Europa

Dromen jij en je bestie er al eeuwen van om in een wijnhotel te slapen? Of lijkt het jou geweldig om met je lover in een boomhut te overnachten? Naast het Nutella-hotel zijn er in de wereld veel meer opvallende hotels te vinden. Ook heb je in Europa er crazy ones tussen zitten en die hebben wij even op een rijtje gezet. Dit zijn de meest bijzondere hotels binnen Europa. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Dit zijn de meest bijzondere hotels binnen Europa 

♥  Tree hotel in Zweden


Ja, je ziet het goed. In dit hotel slaap je in boomhutten. De boomhutten heb je in verschillende soorten en maten. Ze hebben bijvoorbeeld een spiegelkubus waarin de buitenkant van de kamer volledig uit reflectieglas bestaat. Dan weet je in ieder geval zeker dat je haar goed zit. Ook hebben zelfs een ufo die helemaal gebasseerd is op outer space. Voor deze hutten heb je helaas wel een groot budget nodig, de prijzen beginnen namelijk vanaf ongeveer €500 per nacht. Ouch!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Treehotel (@treehotel) on

♥ Cuevas La Granja in Spanje 

In dit hotel heb je het in ieder geval geen last van de hete zon, want je slaapt namelijk onder de grond. What?!  Het hotel heeft verschillende grotten die zijn omgebouwd tot vakantiewoningen. Leven zoals de Flinstones maar dan op een moderne manier. Hoe leuk! Ook kan je een bommetje maken in het buitenzwembad. Let's go!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cuevas "La Granja" (@cuevas_la_granja) on

♥ Whitepod in Zwitserland

In dit hotel slaap je in een bolvormige tent die door een houtkachel verwarmd wordt. Het concept is eco-friendly dus je kan met een extra goed gevoel je slaapmasker op zetten. We like. Je hebt uitzicht op de Alpen dus wakker worden is hierdoor ook minder vervelend. Helaas is de prijs iets minder friendly en kost een nachtje ongeveer €300. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Whitepod Hotel (@whitepod_hotel) on

♥ Cava & Hotel Mastinell in Spanje

Wijnen, wijnen, wijnen. In dit hotel kan je (bijna) oneindig veel wijn proeven. Oeeeh. Het hotel lijkt op een wijnrek en is het omgeven met wijngaarden. Daarnaast kan biedt het hotel 'wijn therapie' aan. Hier krijg je een massage op basis van druiven. What? Wist je dat er ook een wijn escaperoom bestaat? Check dit artikel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mastinell (@cavamastinell) on

♥ Maya & Willy Chalets in Slovenië

In deze blokvormige chalets heb je een heerlijk romantisch avondje met je lover. Het bevat namelijk een bubbelbad én een sauna. Hierdoor kunnen jullie ultiem genieten en overdag rondreizen door Solvenië. En voor de sportievelingen onder ons liggen de chalet's maar zeven kilometer van een skigebied. Yes!  Hier slaap je al vanaf €55 per nacht. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mery Bongiovanni (@rigatonialragu) on

Bron: skyscanner.nl, reishonger.nl, tripadvisor.nl | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved