Celebs

Zo zag de tweede verjaardag van Kylie Jenner's dochter Stormi eruit

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Zo zag de tweede verjaardag van Kylie Jenner's dochter Stormi eruit, dit is de nieuwe vriend van Lady Gaga, Demi Lovato is druk bezig met haar eigen talkshow en zo gaat het nu tussen Lil' Kleine en zijn moeder na jarenlang geen contact. 

Teen Mom's Kailyn Lowry is weer in verwachting van een kindje

Ken je Kailyn Lowry nog van Teen Mom 2? De Amerikaanse realityster is weer in verwachting en dat betekent dat ze dit jaar haar vierde kindje mag verwelkomen. Op Instagram maakt ze het grote nieuws bekend door een foto te posten met haar drie kids en de echo. Kailyn heeft dus al drie jongens, Isaac, Lincoln en Lux. Zou ze weer een boy krijgen of dit keer een meisje? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kailyn Lowry (@kaillowry) op

Zo zag de tweede verjaardag van Kylie Jenner's dochter Stormi eruit

Alles is natuurlijk groots bij de Kardashians/Jenners (denk aan de 22e verjaardag van Kylie), zo ook de verjaardag van Kylie Jenner's dochter Stormi. Kylie's dochtertje mocht twee kaarsjes uitblazen en dat werd héél groot gevierd met een heus Stormi World pretpark. Op het verjaardagsfeestje was zelfs een achtbaan aanwezig en een giga opblaashoofd van de birthday girl. Bizar!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Dit is de nieuwe vriend van Lady Gaga

Lady Gaga is weer in love! Ze werd met Oud & Nieuw zoenend gespot met een nieuwe man, maar niemand wist wie het was. Tot nu, want ze heeft namelijk een foto gepost op Instagram met haar nieuwe lover. Onder de foto schrijft ze: "We had so much fun in Miami. Love to all my little monsters and fans, you're the best!" Haar nieuwe vriend heet Michael Polansky en schijnt een ondernemer te zijn die aan Harvard studeert. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

Demi Lovato is bezig met eigen talkshow

Demi Lovato is weer helemaal terug en ze is straks weer vaker op de grote buis te zien. De zangeres komt namelijk met haar eigen talkshow. In de show, genaamd Pillow Talk With Demi Lovato, wordt er gepraat over relaties, activisme, lichaamsbeeld, seks, genderidentiteit, social media en welness. Demi vertelt over haar eigen talkshow: "Ik kijk er naar uit die open gesprekken te voeren en kijkers de kans te geven zich te identificeren met de onderwerpen en de gasten." Wij zijn benieuwd! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Demi Lovato (@ddlovato) op

Zo gaat het nu tussen Lil' Kleine en zijn moeder

Lil' Kleine heeft al jaren geen contact met zijn moeder Babette Verhoef, maar de twee zijn herenigd. De rapper heeft namelijk zijn moeder bezocht samen met zijn vriendin en zoontje. Op Instagram plaatst de moeder van Lil' Kleine foto's van de hereniging en schrijft erbij: "Ik leerde niet één, maar twee kleinkinderen kennen. In de ochtend werd prachtige Sophia geboren, dochter van mijn oudste zoon Nout en schoondochter Sarita, maar in de middag, bij mijn tweede bezoek liep ik tegen dit kereltje aan: mijn kleinzoon Lío van zoon Jorik en schoondochter Jaimie." 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babette Verhoef (@babetteverhoef) op

Bron: RTL Boulevard, Glamour | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook