News

Bij deze frietzaak scoor je een date op basis van jouw favoriete snack

Vergeet First Dates en hun culinaire hoogstandjes, je kan vanaf nu jouw perfecte match vinden door middel van.. snacks! Misschien vind jij jouw lover wel door jullie gezamenlijke passie voor frikandellen, kroketten of kaassoufflés. Match made in frituur, toch?

Bij frietzaak Bram Ladage kan je op snackdate 

Bij Frietzaak Bram Ladage kan je de liefde vinden op basis van een gemeenschappelijke passie voor frituursnacks. Wow! Iets met liefde gaat door de maag? Deze Rotterdamse snackbar matcht de kandidaten helemaal zelf. Je kan je online inschrijven en naast alle standaard vragen moet je natuurlijk ook je voorkeur qua saus en snacks doorgeven. 

Liever op date met je vriendinnen? Doe dan een high frikandel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BramLadage (@bramladage) on

Voor de acht uitverkoren koppels is een ruimte afgehuurd waar de snackdates plaats gaan vinden. De koppels worden eerst ontvangen zonder dat ze elkaar zien. Pas als het doek is gevallen beginnen de dates. Mocht er een klik zijn tussen het gelukkige koppel en het stel wil graag op een tweede date, dan krijgen ze een waardebon van €5 voor een nieuwe date. Yum!

Frietzaak betaalt de bruiloft

Mocht de lovestory tussen jou en je date heel succesvol zijn, dan bloeit hier misschien wel een mooie relatie uit. Wie weet wat nog meer! Dat is goed nieuws, want als je als koppel binnen vijf jaar in het huwelijksbootje stapt, betaalt de eigenaar van de frietzaak ook nog eens je huwelijkskosten. Nouja, met een limiet van €5000 dan. Daar moet je wel een leuke dag uit kunnen halen, toch? Wij zijn alvast heel enthousiast. 

Beeld: iStock | Bron: AD

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook