Beauty

Deze beautybehandeling wordt massaal geboekt rond Valentijnsdag

If you like it or not, Valentijnsdag komt steeds dichterbij. Misschien breng je deze dag lekker relaxed in je bed door omdat je single bent, of misschien ben je juist wel hartstikke verliefd en wil je je lover wat speciaals cadeau doen. Een beautybehandeling wordt vaak cadeau gedaan, als cadeau voor jezelf of aan een partner. Wist je dat vlak vóór 14 februari ook veel beautybehandelingen worden geboekt? Je wil natuurlijk wel goed voor de dag komen op de dag van de liefde. Benieuwd welke behandeling het populairst is? Dat lees je hier.

 

Populairste beautybehandeling voor Valentijnsdag

De week voor Valentijnsdag zorgt bij wellness- en beautyplatform Treatwell ieder jaar weer voor een piek in de boekingen voor hem en haar. Een simpel kaartje of bos bloemen is blijkbaar niet meer zo in trek: we pakken elk jaar steeds grootser uit. Daarom hadden wij van alle behandelingen die je op Treatwell kan verkrijgen wel verwacht dat de duo-massages populair zouden zijn. 14 februari is immers een romantische dag, dus dan lijkt samen met je liefje op de massagetafel liggen ons echt heaven. Think again! De meest geboekte behandeling is in de week rond Valentijnsdag is namelijk totaal wat anders: bikini waxing! De boekingen voor een supergladde vajayjay stegen het afgelopen jaar met maar liefst 63%, zo blijkt uit de cijfers van Treatwell. 

We kiezen massaal voor me-time

Een gezamenlijke behandeling met je lover, is iets waar we in Nederland dus blijkbaar niet aan doen. Niet erg romantisch! Uit data van Treatwell komt dat Nederland samen met Duitsland zelfs de minst romantische markt is van alle twaalf Europese landen waarin Treatwell te vinden is. Cadeautjes om je te laten waxen it is, want ook alle andere lichaamsdelen scoren goed. Alle boekingen voor het waxen van je oksels en benen stegen dit jaar met 59% en 12%. Ook de gellak manicures en blow dry's zijn steeds populairder. Het lijkt er dus op dat we meer behoefte hebben aan tijd voor onszelf, ook met Valentijnsdag. Boekingen voor ontspannings- en deep tissue massages piekten namelijk ook flink in de ranking. Zei daar iemand me-time?

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook