News

Vanaf deze datum rijdt er de rechtstreekse trein van Amsterdam naar Londen

Trommel je vriendinnen maar bij elkaar want vanaf 30 april kunnen jullie rechtstreeks met de trein van Amsterdam naar Londen. Binnen vier uur sta jij in het centrum van deze prachtige stad en kan jouw citytrip beginnen. Boek hier jullie citytrip naar Londen!

Dit voorjaar treinen rechtstreeks naar Londen

Goed nieuws voor alle meiden die dol zijn op citytrips, want de NS maakte vandaag bekend dat je binnenkort niet meer hoeft over te stappen voor een (trein)reisje naar Londen. Vanaf 30 april reis je met de trein van Amsterdam naar Londen, zonder overstap in Brussel.

Je stapt dus in de trein en de Eurostar brengt je binnen 4 uur en 10 minuten naar het station Londen St. Pancras. Woohoo! Tijd om een citytrip te plannen dus. Vanaf Rotterdam gaat de rechtstreekse trein vanaf 18 mei rijden, je bent dan maar 3,5 uur onderweg.

Ticketverkoop

De ticketverkoop is op 11 februari gestart en je scoort al een ticket vanaf €40. Good to know: Eurostar stoot per passagier 80% minder CO2 uit dan een vergelijkbare vlucht. Gooi die datumprikker er maar uit en let's go!

Beeld: Unsplash | Bron: NS

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook