News

Monica Geuze stelt fans teleur en noemen haar oplichter

Het is je vast niet ontgaan dat Monica Geuze afgelopen week samen met The Boxing Club haar eigen goodiebox heeft gelanceerd. In de box vind je haar exclusieve tijdschrift met daarbij een greep uit Monica's 'favoriete producten'. Veel fans kochten de box, maar waren na ontvangst enorm teleurgesteld.

Monica Geuze Boxing Club

Als je Monica Geuze volgt via Instagram of geabonneerd bent op haar YouTube-kanaal dan weet je dat ze al een tijdje bezig was met een spannend project. Dit bleek later te gaan om The Boxing Club. Monica Geuze maakte samen met The Boxing Club een goodiebox en deze werd afgelopen week gelanceerd. In de box zit het exclusieve tijdschrift (deze kun je alleen lezen als je de box koopt) waar Monica Geuze al een tijd druk mee bezig was. Naast het tijdschrift zitten er, uiteraard, goodies in met een waarde van meer dan €300, claimt The Boxing Club. Je betaalt voor de box €70, maar is het dit ook waard?

De tekst gaat onder de afbeelding verder.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Boxing Club X Monica Geuze (@the_boxingclub) op

Fans zijn teleurgesteld

In de box zit een kimono, een ketting van Meauxmeaux (Monica's sieradenmerk), een zonnebril van het merk Komono, een abonnement voor Videoland en een reep chocolade, dit zijn Monica's fashion, beauty & food favorieten. Of dit ook daadwerkelijk een waarde heeft van €300 is niet duidelijk, maar fans zijn duidelijk teleurgesteld als ze de box ontvangen en vinden het zelfs nog geen €70 (de prijs van de box) waard. Op YouTube unboxen verschillende YouTuber de box en geven hun mening en ook op social media gaat het los: ''Ligt het aan mij of is de box gewoon erg teleurstellend! €70,00 is het absoluut niet waard, vind ik. Jammer'' en "Dit is gewoon: wat ligt er nog achterin het magazijn waar we toch vanaf moeten?" Scroll door voor de video's waarin mensen de box laten zien.

Reactie Monica Geuze

Monica heeft inmiddels gereageerd op de berichten door middel van een Instagram Story:

monica geuze

Bekijk hieronder een paar video's waarin YouTubers de box unboxen:

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved