Food

Remia komt met een nieuwe smaak: Cola Curry

Frietjes en een lekkere klodder curry op je bord. Dit is een geweldige combinatie en het liefst met een grote glas cola erbij. Waarom kan je ze dan niet combineren? Remia verkoopt voortaan cola en curry in één knijpfles. Lees snel verder, want jij wil weten waar je deze kan inslaan.

Nieuwe smaak: Cola curry

Mocht je denken dat dit een vervroegde 1 april grap is, dan heb je het mis. En als je het ons vraagt kan deze combinatie niet anders dan ontzettend lekker zijn. Curry en cola zijn beide zoet en dat levert dus een onweerstaanbare flavor op. Dan is de vraag natuurlijk met welke snacks je deze saus precies kan eten. Daar zegt Remia zelf iets over: "Een refreshing twist voor bij frites, een tosti of een frikandel." Wow, als dit niet jouw favoriet wordt...

Cola en Curry liefhebbers opgelet! Nieuw in ons assortiment is de Remia Cola Curry. Deze nieuwe curry variant is kruidig...

Geplaatst door RemiaFans op Maandag 2 december 2019

Het idee van Remia

Hoe kwam Remia op het plan om deze twee samen te voegen? Het idee voor curry met colasmaak ontstond tijdens een studiereis van de snackketen Snackpoint naar Florida. Tijdens de reis werd er heel wat uitgeprobeerd. Vervolgens zijn er wat samples meegegaan terug naar Nederland en zo ontstond deze geweldige combinatie. Ook in Duitsland eten ze al een tijdje cola met curry bij hun braadworsten. Niet gek dus dat wij nu ook van de smaak mogen genieten.

Waar is het verkrijgbaar?

Nu is de vraag natuurlijk, waar jij het kan halen. Goed nieuws! Het ligt namelijk al in de schappen van de supermarkten Coop en Plus. Go, go, go!

Ben jij helemaal gek op de saus van McDonald's? Bekijk hier hoe je 'm zelf kan maken.

Bron: FavorFlav.com, Remia.nl | Beeld: Remia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook