Series & Films

Netflix-serie Undercover krijgt derde seizoen

Kijk jij ook graag naar de Netflix-serie Undercover? Dan hebben we goed nieuws voor je: volgens actrice Elise Schaap krijgt de populaire serie een derde seizoen! Terwijl er de exacte releasedatum voor seizoen twee nog steeds onbekend is, meldt ze dat er al plannen zijn voor het derde seizoen. Yay. 

Netflix Undercover seizoen 3

Gisteravond zaten Undercover-acteurs Elise Schaap en Tom Waes aan tafel bij het programma Jinek. Beide zaten daar om te praten over andere onderwerpen, maar Eva Jinek kon het niet laten te vragen naar de serie. Zij vroeg de twee of Undercover ook een derde seizoen krijgt. Tom Waes lachte deze vraag weg, maar Elise Schaap knikte fanatiek ja. Elise: "Oh, krijg ik nu straf? Er wordt nu druk gebeld denk ik." Oeps, dat was dus een geheimpje... Wist jij trouwens dat deze Netflix-serie ook een derde seizoen krijgt?

Elise Schaap

Seizoen twee verschijnt rond de lente van 2020 op Netflix

Seizoen drie lijkt dus al bevestigd, terwijl seizoen twee nog niet eens is uitgebracht. Gek is dit niet: het eerste seizoen van Undercover was in Nederland namelijk de populairste serie van 2019. Undercover gaat over Ferry Bouman, zijn vrouw en drugsimperium en twee undercover-agenten die hem het leven zuur proberen te maken. De opnames van seizoen twee zijn vorig jaar afgerond en het resultaat zal in de lente van 2020 op Netflix verschijnen. Dit seizoen zal afwijken van zijn voorganger. Ook leuk: niemand minder dan Rico Verhoeven heeft een rolletje in de serie bemachtigd.

Nog even wachten op seizoen drie

Je zal dus nog wel geruime tijd moeten wachten op het derde seizoen van Undercover, maar we weten in ieder geval wél zeker dat-ie eraan komt. Eerst maar even wachten op seizoen twee. Ook deze Netflix Originals komen dit jaar uit. Veel kijkplezier!

Bron: rtlboulevard.nl, superguide.nl | Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook