Lifestyle

Happy Valentine: vernoem een kakkerlak naar jouw ex

Ben jij helemaal klaar met die ene ex en wil je dat hoofdstuk voorgoed afsluiten? Een dierentuin in Engeland heeft daar iets heel bijzonders voor bedacht: je kan daar een kakkerlak naar je ex-lover vernoemen. Benieuwd naar deze bijzondere valentijnsactie? Lees dan snel door.

Bij Hemsley Conservation Centre vernoem je een kakkerlak naar je ex

Het Hemsley Conservation Centre in Engeland is verantwoordelijk voor deze spraakmakende actie. Zij zijn van mening dat wraak nemen op je ex wat ver gaat, maar hem of haar vernoemen naar een kakkerlak een goede vervanger is. Zo voel je je toch wat beter en kan je die nare ex achter je laten. Voor slechts £1,50, zo'n €1,80, loopt er een kakkerlak rond met de naam van jouw vreselijke ex. Lachen, toch? 

kakkerlak

Alleen maar voordelen

Voor die £1,50 wordt er niet alleen een kakkerlak vernoemd naar je ex, maar krijg je ook een officieel certificaat toegestuurd én wordt de naam op het Roach-bord gezet. Dit bord staat bij het kakkerlakkenverblijf in de dierentuin en wordt op Valentijnsdag onthuld. Goed om te weten: al het ontvangen geld gaat naar de projecten van de dierentuin. Goed bezig. 

Snel over je ex heen

Zeg maar dag tegen de bakken ijs, zielige films en het zelfmedelijden: deze anti-valentijnsactie helpt jou binnen no-time over je ex heen. Hier kan je jouw kakkerlak een naam geven. Succes.

Bron: libelle.nl, hemsleyconservationcentre.com | Beeld: iStock

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook