Lifestyle

Valentijnsideetje: vernoem een kakkerlak naar je ex

kakkerlak-ex

Ben jij helemaal klaar met die ene ex en wil je dat hoofdstuk voorgoed afsluiten? Een dierentuin in Engeland heeft daar iets heel bijzonders voor bedacht: je kan daar een kakkerlak naar je ex-lover vernoemen. Benieuwd naar deze bijzondere valentijnsactie? Lees dan snel door.

Kakkerlak vernoemen

Valentijnsdag, een dag van liefde en romantiek! Maar wat als je single bent en met liefdesverdriet zit? Het kan een uitdagende tijd zijn, vooral als je nog steeds aan die ene ex denkt. Het is helemaal oké om je verdrietig te voelen, maar wij hebben een leuke manier gevonden om deze dag te benutten en een beetje wraak te nemen op je ex: geef een kakkerlak de naam van je voormalige geliefde!

Hemsley Conservation Centre

Het Hemsley Conservation Centre in Engeland heeft een fantastische en gewaagde actie bedacht! Ze begrijpen dat het nemen van wraak op je ex een beetje te ver gaat, maar ze hebben een briljante vervanging gevonden. Wat dacht je ervan om je ex te vernoemen naar een kakkerlak? Geweldig toch? Op die manier kun je je toch een stuk beter voelen en eindelijk die vervelende ex achter je laten.

En weet je wat het nog leuker maakt? Voor slechts £1,50, ongeveer €1,80, kun je ervoor zorgen dat er een kakkerlak rondloopt met de naam van jouw vreselijke ex. Hoe hilarisch is dat? En alsof dat nog niet genoeg is, wordt de kakkerlak uiteindelijk zelfs gevoerd aan een dier in de dierentuin. Dat is een mooi en officieel einde van jullie relatie – damn. 

Alleen maar voordelen

Voor slechts £1,50 krijg je niet alleen de mogelijkheid om een kakkerlak naar je ex te vernoemen, maar ontvang je ook een officieel certificaat en wordt de naam van je ex op het Roach-bord geplaatst. Dit speciale bord bevindt zich bij het kakkerlakkenverblijf in de dierentuin en wordt op Valentijnsdag feestelijk onthuld. Het geld dat wordt opgehaald met deze actie gaat allemaal naar de projecten van de dierentuin. Wij zijn fan.

Snel over je ex heen

Dag zielige films, zelfmedelijden en bakken ijs! Met deze anti-Valentijnsactie ben je binnen no-time over je ex heen. Geef jouw kakkerlak een naam en zet die eerste stap naar healing. Succes gegarandeerd!