Foto van EOTB-Yasmine werd geweigerd door Instagram door te veel haatreacties

News door Elsemieke

Een leven als reality-ster levert een heleboel voordelen op. Daar zijn we stiekem best jaloers op. Maar helaas draait het leven van een influencer niet alleen maar om de toffe gratis goodies en interessante mensen ontmoeten. Dit leven heeft ook een keerzijde en dat zijn de haatreacties onder je social media posts. Ex On The Beach-babe Yasmine ontvangt er zelfs zoveel, dat Instagram een bepaalde foto niet meer in de lucht kon houden.

Yasmine Pierards haalt uit naar haters op Instagram

Er lijkt geen einde te komen aan alle drama rondom de influencers in reality-land. Zo ook rondom Yasmine Pierards. Op Instagram laat ze weten dat ze zó klaar is met alle negativiteit onder haar foto's. Volgens haar werd er namelijk een foto geweigerd door Instagram omdat er te veel haatreacties onder stonden. 'Jammer dat ik een Instagram-foto moest verwijderen omdat mijn Instagram vasthing door alle negatieve comments.' De reality-ster heeft ook nog een boodschap voor alle haters op haar social media-account, want ze is naar eigen zeggen jarenlang gepest. 'Ik word zo moe van jullie. Ga wat leuks doen op vrijdagavond in plaats van je domme mening te uiten en mensen uit te lachen.' 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yasmine Cécilia 🦋 (@yasminepierards) op

Negatieve uitspattingen van Yasmine in de media

Ondanks dat Yasmine nu hard uithaalt naar alle pesters op social media, is ze zelf ook niet alleen maar bekend vanwege haar looks en kwaliteiten. Zo is ze al meerdere malen in het nieuws geweest door haar negatieve uitspattingen. Zo konden we bijvoorbeeld allemaal meegenieten van haar woede in het programma Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. We zagen onder andere hoe ze haar 'irritatie' botvierde op de andere deelnemers. Natuurlijk moet dat geen reden zijn voor alle pestreacties op haar Instagram. Wij hopen dat ze samen met haar nieuwe liefde Martin de rust een beetje gevonden heeft. 

Bron: RTL Boulevard